שרת התחבורה מירי רגב התייחסה בכניסתה לישיבת הממשלה: "אין לבג"צ סמכות לדון בעתירה בעניין נבצרות נתניהו"
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
השרה רגב פנתה לנשיאה חיות ואמרה: "צריך להוציא את העתירה לנבצרות, אני קוראת לחיות לכנס באופן מיידי דיון עם שלושה שופטי עליון ולגלגל את העתירה הזאת מהמדרגות. לא בסמכות בג"צ לדון בעתירה הזאת זה לא חוקי וזה לא בסמכותם".
"בדיקטטורה עולים עם טנקים כדי להפיל שלטון ופה באיזה הסכם משפטי רוצים לעשות איזה הפיכה משפטית. זה מציאות שאנחנו לא נאשר, העם אמר את דברו ו-64 מנדטים בחרו ממשלת ימין על מלא בראשות בנימין נתניהו. לא נאפשר לעתירה הזאת לצאת לפועל ואני קוראת לחיות להיות המבוגר האחראי ולגלגל את העתירה הזאת מהמדרגות" הוסיפה רגב.
כזכור בג״צ החליט כי על ראש הממשלה בנימין נתניהו והיועמש״ית גלי בהרב מיארה להסביר מדוע על פי עמדתם על נתניהו שלא לצאת לנבצרות חרף המשפט שמתנהל נגדו במקביל למהפכה המשפטית שמקדמת הממשלה בראשותו.

גם שר המשפטים יריב לוין הגיב מוקדם יותר על העתירה ואמר: "לא פלא שהשותפים למהלך הזה הם אותם אלה שמובילים את ההתנגדות לרפורמה המשפטית. ארגון השמאל המכונה התנועה לאיכות השלטון, היועצת המשפטית לממשלה ושופטת בית המשפט העליון".
עוד הוסיף: "ניסיון להדיח ראש ממשלה בניגוד לחוק, תוך רמיסת הבחירה הדמוקרטית, אינו שונה מהפיכה שמתבצעת באמצעות טנקים. הכוונה אותה כוונה, והתוצאה אותה תוצאה. לא נאפשר את ניסיון ההפיכה הזה, אשר ממחיש עד כמה נחוצה רפורמה במערכת המשפט. רפורמה שתשיב את הדמוקרטיה ואת האיזונים והבלמים בין רשויות השלטון".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אני 2
מירי רגב;אנחנו האתון של בילעם. " ויפתח ה' את פי האתון ותאמר"; מה עשיתי לך ( גם אנחנו שואלים מה עשינו לכם? ) כי היכיתני שלושה רגלים". ...
מירי רגב;אנחנו האתון של בילעם. " ויפתח ה' את פי האתון ותאמר"; מה עשיתי לך ( גם אנחנו שואלים מה עשינו לכם? ) כי היכיתני שלושה רגלים". (אתם שלא נתתם כתף לשירות צבאי קרבי, שהעלמתם עין ממשוא פנים ומתן שלמונים כשוחד?). שקראתם לנו בוגדים. שצרחתם בראש חוצות שקרים וניבולי פה.
המשך 12:16 12.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
לכי טפלי קודם במשקאות המזויפים שנמכרו את הרי מכירה את הגבור שהתעשר וגרם נזק לאזרחים או תשתקי עדיף הרסת קודם וחזרת להרוס
11:38 12.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר