מבזקים
סרוגים
אחיו של בן ה-6

הנרצח השלישי מפיגוע הדריסה ברמות: אשר בן ה-8

עלה ל-3 מניין הנרצחים בפיגוע הדריסה הרצחני ברמות. נגדעו חייהם שני האחים בני ה-6 וה-8 לבית משפחת פלאי. אביהם עדיין מאושפז

הנרצח השלישי מפיגוע הדריסה ברמות: אשר בן ה-8

במהלך השבת נפטר הילד בן ה-8, אשר מנחם פלאי הי"ד שנפצע אנושות בפיגוע ברמות. אשר מנחם הוא אחיו של יעקב ישראל פלאי הי"ד בן ה-6.

יעקב ישראל פלאי בן ה-6 הוא הנרצח השני בפיגוע
יעקב ישראל פלאי בן ה-6 הוא הנרצח השני בפיגועצילום: יעקב ישראל פלאי בן ה-6 הוא הנרצח השני בפיגוע

האב עדיין מאושפז

בהדסה הר הצופים עודנו מאושפז אביהם בן ה-42. מצבו בינוני, הוא נותח אתמול בשל הפגיעה המורכבת ממנה סובל.

בנו בן ה-10, אשר אושפז בהדסה עין כרם, שוחרר לאחר שטופל בחדר המיון על ידי הצוות הרפואי.

(צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

מבית החולים שערי צדק נמסר: "הילד הגיע במצב אנוש בהחייאה וצוותים רבים מיחידת הטראומה, מלר"ד, טיפול נמרץ ילדים, כירורגיה ונוירוכירוגיה ילדים נלחמו במשך שעות רבות על חייו, אך לצערנו נאלצו בצער רב לקבוע את מותו. אנו משתתפים בכאבה הגדול של המשפחה".

אלתר לדרמן הי"ד בן ה-20 מירושלים, הוא הנרצח הנוסף. לדרמן התחתן רק בחודש אב האחרון. אישתו שהיתה עימו בתחנה ניצלה מהפיגוע. לדרמן ואישתו היו בדרכם לעשות את השבת בבית הוריו באלעד.

הפצועים הנוספים

מצבם של שני הפצועים הנוספים מוגדר בינוני וקל, הם נמצאים בהכרה ובמצב יציב.

נרצח פיגוע רמות