חדשות

סערה לילית בכנסת: סדרנים נאלצו להוריד את הח"כ. צפו

חבר הכנסת עופר כסיף כינה את חברי הממשלה פשיסטים ודיבר על מרי אזרחי. ח"כ ואטורי שניהל את הישיבה ביקש ממנו לרדת. משזה לא קרה, הוזעקו הסדרנים להוריד את כסיף. צפו

סערה לילית בכנסת: סדרנים נאלצו להוריד את הח"כ. צפו
WhatsApp Video 2023-02-07 at 09.48.31| צילום: כסיף מורד מהדוכן(צילום: ערוץ כנסת)

ח"כ עופר כסיף עורר סערה הלילה במליאת הכנסת לאחר שהתבטא בצורה חריגה וקרא למרי אזרחי נגד הממשלה המכהנת. כסיף לא הסתפק בכך, וקרא לחברי הממשלה 'פשיסטים'.

סגן יו"ר הכנסת, ח"כ ניסים ואטורי, שניהל באותה עת את דיוני המליאה, ביקש מח"כ כסיף לחזור בו מדבריו, לאחר שסרב- הורה לו להפסיק את נאומו ולרדת מהדוכן.

חדשות סרוגים

כסיף סירב לרדת, סדרני הכנסת הוזעקו ע"י סגן היו"ר, והורידו את כסיף מדוכן הנואמים

סגן יו"ר הכנסת ניסים ואטורי: "במשמרת שלי, לא אתן לנצל את בימת הכנסת לפגוע במדינת ישראל ובסמליה"

כסיף מסר בתגובה: ”הפאשיזם הישראלי כבר כאן, לא פלא שמי שדוחף וממהר להפיכה משטרית ודיקטטורה תחת הכותרת ״רפורמה משפטית״ לא מכיר את ה א׳ ב׳ של תקנון הכנסת”.

”זה לא ייגמר בהורדה מכוח מבימת המליאה – בניגוד לחוק. הם לא ינוחו עד שישתיקו כל קול מחאה וידכאו כל מרחב דמוקרטיה; כך נראית דיקטטורה. שביתה כללית היא הכלי שיעצור את הדהירה לשלילת כל החירויות שלנו וכך נעשה! ב-13.2 נשבית את הדיקטטורה; מרי אזרחי עכשיו, לפני שיהיה מאוחר מידי”

תגובות

12
8
שמעון הגלילי
07.02.23

כסיף חלאת המין האנושי. אנטישמי ועוכר ישראל. למה הוא לא מאחורי סורג ובריח???

7
רוני
07.02.23

למה לא מעיפים אותו פשוט????

6
אורן
07.02.23

ואטורי הרמאי. הגיע לכנסת במירמה. שינה כתובת מגורים ונבחר על פי אזטר שהוא לא גר בו. איך כל השקקנים, רמאים, דרימינלים בממשלה הזאת ובגוש הימין.

1
מוטי
07.02.23

גם שמעון פרס מכר תינוקות

2
תנסה את החולירע טור חארה מאן עתיד,המיתחז
07.02.23

מה אתה מחפש בן זוג? החבר כנסת לא מיתרומם כמוך,לך לטוחנה,הזבל היושב ראש,או לטינופת הרצנו ועוד כמה עלובים כמוך