עוגת בננה

רכיבים:

200 מ"ל חלב
350 גר' קמח חיטה או כוסמין
200 גר' סוכר
250 גר' בננות בשלות
20 גר' אבקת קקאו
30 מ"ל שמן חמניות
10 גר' אבקת סודה לשתייה
8 גר' שמרים
4 גר' מלח

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, מלבד הקקאו. מועכים את הבננות ומערבבים עם החלב והשמן.

יוצקים את הנוזלים על החומרים היבשים ומערבבים היטב.

מניחים מחצית מהבלילה בתבנית מכוסה בנייר אפייה. מוסיפים לשאר הבלילה 20 גר' אבקת קקאו ומערבבים.

יוצקים את הבלילה עם הקקאו בתבנית ומערבבים קלות עם קיסם.

ניתן לפרוס בננה לאורכה ולשים אותה מלמעלה לקישוט.

אופים ב-180 מעלות במשך 40-45 דקות.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka