מתקתק ועסיסי: מתכון לסלמון ברוטב צ'ילי

החומרים:

פרוסות סלמון טריות

שמן זית ותבלינים (פלפל שחור, שום)

מעט יין

פלפלים אדומים וצהובים חתוכים לרצועות

מרגרינה

2 בצלים קצוצים דק

כוס רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

תחילה מחממים תנור ל-150 מעלות, מניחים את פיסות הדג על תבנית אפייה ומשמנים בשמן זית.

מניחים מעל מלח ופלפלים ואת היין הלבן. אופים כרבע שעה.

בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הפלפלים בשמן זית, ומוסיפים את היין. מוסיפים את כוס הרוטב צ'ילי ומרתיחים. לאחר מכן מוסיפים את המרגרינה.

מוסיפים את הרוטב לדגים, ואופים עוד כ-10 דקות.