אופס: הציוץ של עינב גלילי שסיבך אותה
אשת התקשורת המזוהה עם השמאל עינב גלילי, פרסמה ציות נגד טענות הימין כי האליטה מנוהלת בידי אנשי שמאל. יריביה מהימין דווקא מצאו בדבריה הוכחה לטענותיהם

אשת התקשורת עינב גלילי, בסך הכל רצתה להביע את דעתה על המרחק בין כמות אנשי השמאל שיש במוקדי הכוח במדינה, לבין מספר המנדטים שמפלגות השמאל מקבלות. היא לא דמיינה שהציוץ שלה ישרת דווקא את יריביה הפוליטים.
בהתייחס להפגנות ולמכתבי המחאה שפורסמו בימים האחרונים, כתבה גלילי: "הכלכלנים שמאלנים, הנגידים שמאלנים, היועמ"שים שמאלנים, פרקליטי המדינה שמאלנים, שרי המשפטים שמאלנים, ההייטק שמאלנים, הדיקנים שמאלנים, הפרקליטים שמאלנים, מערכת החינוך שמאלנים, מכון ויצמן שמאלנים, הטייסים שמאלנים, יוצאי הסיירות שמאלנים. מגיעים לבחירות: 4 מנדטים".
ראשון המגיבים לדבריה של גלילי היה איש התקשורת ינון מגל שכתב: "נשמה, עכשיו ממש הגדרת את השליטה של אליטה קטנה על מוקדי הכח הלא דמוקרטיים בישראל. על זה בדיוק! אנחנו מדברים".
גלילי הגיבה למגל וכתבה: "נשמה, כל מי שחושב אחרת מכם, מסומן מיד כשמאלני-אנרכיסט-דגלים שחורים, כולל אנשי ימין מובהקים שנתניהו מינה בעצמו, אלא שהבחירות מוכיחות שמדובר בקשקוש מוחלט".
גולשת אחרת כתבה: "את מבינה אבל שזאת כל הטענה? שנים של השתלטות על כל מוקדי הכוח והדרה מוחלטת של מי שחושב אחרת".
גולש אחר הוסיף: "בדיוק תיארת את השתלטות אליטה קטנה (מטעם עצמה) על מוקדי הכח, ואת הסיבה מדוע הם אינם יכולים להרשות לעצמם כי דמוקרטיה אמיתית תתקיים. שכן רק בשלטון אליטה, פוסט דמוקרטי, הם יכולים להמשיך להחזיק בכוח עודף ובחלק עודף בעושר של המדינה. לכן האליטה בהיסטריה מהדמוקרטיה".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו