כוכבת נולדה: מאיה קקון בת ה-11 מחדרה לא תיארה לעצמה שבין לילה היא תופיעה ברחבי הרשת כשהיא שרה עם עדן חסון. אמש (שני) זה קרה, במסגרת הופעת הפסטיגל היא הצליחה להגיע אל עדן חסון ולשיר לו תוך התרגשות מרובה.

עד מהרה הסרטון הפך לויראלי. מאיה היא אחות של ליאור קקון שהשתתפה בעברה בתוכנית 'דה וויס' ואחותה של שי קקון, שייטת ישראלית שייצגה את מדינת ישראל באולימפיאדת טוקיו 2020. בשיחה ל'סרוגים' היא מספרת על החוויה "חלום שמתגשם".

לצפייה במפגש המרגש עם עדן חסון

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: לאונית שעשוע)

איך זה להיות בין לילה מפורסמת?

"זו התרגשות מטורפת, אתמול בלילה כולם התרגשו הלכתי לישון בשעה ממש מאוחרת גם כשיש בית ספר והתרגשתי בטירוף".

"הוא היה מקסים וחמוד"

איך הצלחת להגיע לדבר איתו?

"היו שתי בנות שהביאו לו פרחים והוא ירד אליהם ואני פתאום קפצתי ואמרתי לו: 'אני יכולה לשיר לך? אני זמרת ופשוט התחלתי לשיר לו ופשוט זה התפוצץ. הוא היה מקסים וחמוד כל כך הוא התנהג ממש יפה".

מה הרגשת ברגע הזה?

"הרגשתי התרגשות מטורפת כמעט ולא ישנתי. זה כמעט להגשים חלום פשוט וואו! לא תכננתי, דודה שלי פתאום ראתה אותו יושב במדרגות ואת כל השחקנים היא ראתה שם".

מה היו התגובות של האנשים אחרי שהסרטון הופץ?

"היו מלא תגובות טובות 'אני חייבת לשמוע אותה בלי לחץ כשהיא לא לחוצה' היו מלא אנשים שהגיבו דברים מהממים. כולם בבית הספר אמרו לי 'וואו מאיה יש לנו ילדה מפורסמת מהשכבה' זה היה מרגש. זה מוזר ומרגש אותי בו זמנית".

"המשפחה שלי היא מוזיקלית, אחותי ליאור קקון שרה וגם אבא שלי. היא הייתה בדה וויס, אנחנו שרים הרבה ומנגנים הרבה יש לי אחות שהיא עכשיו באולימפיאדה מתאמנת. איך אני אגיד אנחנו משפחה שמנסה תמיד להצליח. פורצת גבולות. הכול מגיע מההורים שלי בסופו של דבר".