מבזקים
סרוגים

בת 25 מגבעת זאב החזיקה עשרות אריזות של סמים

כתב אישום הוגש נגד צעירה בת 25 מגבעת זאב שנתפסה בתל אביב כשברכבה מוסלקים עשרות אריזות סמים. בפרקליטות מעוניינים לחלט את הרכב, הטלפון וכספים של הנאשמת במידה ותורשע

ב' שבט התשפ"ג
בת 25 מגבעת זאב החזיקה עשרות אריזות של סמים
בת 25 מגבעת זאב החזיקה עשרות אריזות של סמים צילום: אילוסטרציה, למצולמים אין קשר לכתבה (שאטרסטוק)

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית המשפט השלום בעיר כתב אישום כנגד שאנל כהן, בת 25 מגבעת זאב, זאת לאחר שהחזיקה ברכבה עשרות אריזות סמים.

מכתב האישום שהגישה עורכת הדין ספיר שרון עולה כי במהלך חודש אוקטובר האחרון כהן נהגה בתל אביב כשברכבה סמים מסוגים שונים.

עתירה לבג"ץ: להוציא את נתניהו לנבצרות
עתירה לבגצילום: עתירה לבג

בתוך כך נמצאו במספר מקומות ברכב אריזות סגורות ובהן סמים מסוג קטמין, AMPHETAMINE, MDMA, קוקאין, פסילוציבין, דוסה ועוד.

כתב האישום מייחס לכהן עבירה של החזקת סמים שלא לצריכה עצמית. הפרקליטות ביקשה מבית המשפט כי במידה וכהן תורשע, היא תוכרז כסוחרת סמים, כך שתצא הוראה לחלט את רכבה, מכשיר הטלפון שלה ואלפי ש"ח במזומן.

כתב אישום סמים פרקליטות מחוז תל אביב