היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, שלחה היום (שלישי) לראש הממשלה נתניהו מכתב, בו כתבה לו כי יש לפעול למען גיבוש חוות דעת למניעת ניגוד עניינים.
"חוות הדעות האמורה נועדה למפות את הזיקות שעלולות להעמידך במצב של ניגוד עניינים", כתבה מיארה לנתניהו, "על מנת לבחון אילו צעדים נדרשים כדי לסייע בידך לנהוג ללא חשש במסגרת הפעלת סמכויותיך לפי כל דין".
"מצורף בזאת הנוהל על פיו אנו פועלים ביחס למניעת ניגוד עניינים של שרים וסגני שרים. על סמך המידע שיימסר על ידך במסגרת השאלון המצורף לנוהל, תועבר חוות דעת למניעת ניגוד עניינים".
בשל מכתב זה, היועצת המשפטית לממשלה מסרה לבג"ץ כי לעמדתה יש לדחות את העתירה בעניין הוראה להסדיר חוות דעת לניגוד עניינים של נתניהו, וכן לדחות את העתירה הדורשת לאסור על נתניהו להרכיב את הממשלה.

בנימין נתניהו ישיבת סיעה| צילום: נתניהו, ארכיון (צילום: בנצי רובין/ סרוגים)
תגובות
כמו תמיד ביבי אתה יודע שאת טוב בנאומים.כך עשית ביתר שונת כהונתך ראש ממשלה.גם בבר אילן שתי מדינות לשתי עמים.הנאום באום.אתה קונה את כולם אם הייתה עושה סיבוב בעולם ונואם בכסף הייתה מיליארדר והייתה יכול לקנות את כל המתנות שקבלת ושישאר לך עודף.לצערינו היום ציבור המפגינים לא קונה את הספינים עשיתה טעות תן לבית משפט להחליט אם אתה אשם או לו אל תתן יד להרס המדינה תראה את מי לקחת סביבך.את דרעי שישב זכאי בכלא וזה לא הרתיע אותו לחזור לפשע.את החשוכים בן גביר סמוטריץ סטרוק מעוז.לא מתאים לך לא אותה רמה איפה אתה ואיפה הם אתה יודע שלא בחרת את האנשים הטובים וגם העולם יודע ומנסים לחמוק מלפגוש אותם אל תעשה צעד שאתה גאון הדור שיכול להתחרט.שלא יהיה מאוחר תחזור בך מצעדי ההרס תודה ביבי ראש הממשלה.
תחזור לדוכן הנקניקיות שמאלני מתחזה. אתה עובד רק על עצמך.ביבי לא צריך את הפרגון המזויף שלך. לפידאדיוט.
... המושחת גם לא צריך אותך ... הוא צריך שופטים מטעמו ... ולשם הוא חותר כבר 3 שנים , ובדרך ... שתשרף המדינה ...
יצור מתועב מאומץ וחסר זהות ימח שימך צאצא של גויים ארור
מה, מה, מה פתאום ?
צריך ניגוד עניינים של היועצת היועצת הזו אינה יכולה להמשיך בתפקידה היא בניגוד עניינים עם הממשלה הזו
מה הבעיה להעביר חוק שמותר לגנוב ושאסור לשתף פעולה עם המשטרה
, ההצעה שלך היא חוק כבר היום.
ביבי הוא כל כולו ניגוד עניינים אחד גדול. לאיש מושחת שנאשם בפלילים אסור לכהן כראש ממשלה. הוא לא יכול לחוקק חוקים, הוא לא יכול לחתום על עיסקאות, לא יכול להחליט החלטות שמשפיעות על חיי האזרחים. כל החלטה וכל מעשה שלו נגועים בניגוד עניינים בגלל האינטרסים האישיים שיש לו.
שוב אותו מטומטם שמאלני חסר ערך וצורה,כל המגיבים של לפידיוט הם בפיגור שיכלי והשכלה זה נישגב מבינתכם,מה שמאכילים חלאה כמוך אתה מקיא כאן באתר,לך לילמוד לכתוב בלי שיכתיבו לך,
אני ימני בדם אבל ליראות אחד כמוך שכותב שכל השמלאני מטומטמים אז אתה לא רואה את הדבשת שלך
ללפיד היו ניגודי עיניינים חמורים. לא הפריע לך. לפיד זה שמאל אגב. "אני ימין" עלק.
ביבי נתניהו הוא הפרוגרסיב מספר אחת בישראל ומוכשר בעבודתו בעשרות מונים מלפיד ופרוגרסיבים אחרים כי הוא פרוגרסיבי בארון בערך כמו שישראל מכחישה שיש לה פצצת אטום ותשאלו לבטח איך זה שלו יש את היכולת והעוצמה בפער אדיר מיריביו להשפיע כי זה בזכות העמימות והיכולת לגייס את החרדים שהכי אנטי פרוגרסביים להגשמת היפך חזונם והבטלה וחוסר הגיוס והתלות בנושאי הנטל של החרדים זה האינטרס להשאיר אותם מוחלשים תלותיים וחסרי אונים ומידי פעם לזרוק להם קצת פירורים ובתכל'ס לא משרתים את קדושת העם היהודי בנאמנות לתורה וכשהדבר תלוי ועומד בגחמות של ראש ממשלה חילוני ומה שהם עושים שלא מדעת כנראה זה להוביל בכוחות עצמם את ישראל להיות פרוגרסיבית יותר ויותר מהר ויום ראשון ויום שני בעתיד עשויים להיות ימי קדושה נוספים רשמיים וכל זאת בזכות תלמידי חכמים אשר מסכימים שיממנו אותם בכפייה אנשים שבכלל לא מעוניינים ואיך תלמיד חכם באמת יכול להרגיש בנח עם עצמו כשחוטפים מאחרים את האוכל מהפה ומעבירים לו לשבעונו כדיל שמעוגן בחוק וחבל שהם
עוד כלב מיתחזה אתה וכל הזבלים המגיבים כאן בתשלום חסרי השכלה,והטקסט מקבלים מוכן מעוזריו של לפידיוט,אז דביל גם תגובה לתגובה בטוח שמישהו ישכתב לך אותה,
לא בתשלום ולא מצביע בבחירות והתכוונתי לאמר שאם לפיד יובילנו אל פיתחו של הגהינום והוא מצהיר על כך אז לא נבחר בו כי אנחנו יודעים ורואים את הסכנה בברור אבל בטח שבבטח לא נבחר במישהו אשר יותר יעיל ויותר מוכשר ממנו בעשרות מונים ושיוביל אותנו לאותה המטרה בדיוק אבל במהירות האור.
לך לישון על האף חלול אתה בטוח נטול אזרחות,וממתין לפינוי למדינה נייטרלית ביגלל היותך מחוסר זהות,והורים,