לקראת ט"ו בשבט: עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים - סרוגים

לקראת ט"ו בשבט: עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים

לרגל טו בשבט, ראש השנה לאילנות, רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי המשלבות פירות יבשים ואגוזים

חדשות סרוגים
לקראת ט"ו בשבט: עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים
  (צילום: שני קלבו)

עוגיות ביסקוטי, המשלבות פירות יבשים ואגוזים. המתכון קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות ט"ו בשבט ובכלל.

מצרכים:

כוס סוכר
2 כוסות קמח
חצי כפית אבקת אפיה
קורט מלח
גרירת תפוז ולימון
2 ביצים גדולות
100 חמאה
חצי כפית מחית וניל
50 גר' חמוציות
50 גר' משמשים
50 גר' שקדים שלמים
50 גר' אגוזי מלך
50 גר' פפאיה

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.

מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו