הקטל בכבישים. תאונה קשה בין שני רכבים בכביש 5 לכיוון מזרח, סמוך למחלף קסם. במד"א עדכנו כי חובשים ופראמדיקים של מד"א פינו לבי"ח בילינסון ומאיר, 4 פצועים, בהם: 2 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית, מורדמים ומונשמים, 1 במצב בינוני, בהכרה, עם חבלות בגב ובגפיים, 1 במצב קל עד בינוני.
בעקבות התאונה נחסם לתנועה הכביש ממחלף קסם למזרח.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

חובשים בכירים מיחידת האופנועים של מד"א, מתן גידה ושניר חלא והפאראמדיקים אלעד פולק ואייל דוידסון, סיפרו:
"ראינו על המחלף שני כלי רכב מעוכים, באחד מהם נלכדו 3 נוסעים גברים בשנות השלושים, מהמושב האחורי חולץ גבר מחוסר הכרה, עם חבלה רב מערכתית, הרדמנו והנשמנו אותו, נוסע שישב ליד הנהג חולץ בהכרה מלאה וסבל מחבלות בגב ובגפיים, ונהג הרכב חולץ כשהוא מעורפל הכרה, עם חבלת ראש וחבלה רב מערכתית, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים הרדמנו והנשמנו אותו.

מהרכב השני יצא הנהג גבר בשנות החמישים כשהוא בהכרה מלאה וסובל מחבלות, הענקנו לפצועים טיפול ראשוני מציל חיים בשטח תוך חילוצם מהרכב, ולאחר חילוץ מורכב וממושך פינינו אותם לבית החולים באמבולנסים וניידות טיפול נמרץ של מד"א, כשמצבם של 2 קשה, 1 בינוני, ונהג הרכב השני גבר כבן 50 במצב קל עד בינוני."
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
דני
ימח שמם
09:06 17.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אודי
למה לא מספרים שהיה מרדף אחרי גנבי רכב
08:38 17.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
עצוב. עצוב ביותר. לא מבין למה לוקחים רותם לבי"ח על חשבוננו. אין סיבה שהציבור יממן מחבלים. כן, ערבי שגונב רכב ונוסע בפראות הוא מחבל.
08:14 17.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דפנה
עם איך שנוסעים שם, לא מפתיע למרבה הצער ....
07:57 17.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תמיר
מדינה של מפגרים
07:47 17.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר