חדשות

תגובת נגד: הליכוד מתכנן מטה הסברה לרפורמה

שרת ההסברה גלית דיסטל-אטבריאן חושפת כי תקים באישור ראש הממשלה "מטה חירום" להסברת הרפורמה המשפטית של יריב לוין, זאת בתגובה לביקורת הרבה על התוכנית

תגובת נגד: הליכוד מתכנן מטה הסברה לרפורמה
צילום: גלית דיסטל ארכיון (צילום: יונתן סינדל)

שרת ההסברה גלית דיסטל-אטבריאן מהליכוד מעדכנת כי היא תקים "מטה חירום" להסברת הרפורמה המשפטית של יריב לוין, זאת באישור ראש הממשלה, בתגובה לביקורת הרבה.

"פניתי לראש הממשלה בבקשה להקים מטה חירום להסברת רפורמת לווין", כתב דיסטל אטבריאן בטוויטר. "נוכח הבהלה הציבורית שנוצרה מהטעייה מכוונת מצד התקשורת ומפלגות השמאל – אני מתכוונת להנגיש לציבור את פרטי הרפורמה ולפרט את העבודות. נתניהו נתן לי אור ירוק. בקרוב ישראל תהפוך דמוקרטית יותר והציבור יזכה למידע עובדתי סדור".

כזכור, היום בבוקר אמר ראש הממשלה נתניהו כי "הרפורמה תצא לדרך, וכפי שלא נרתענו בעבר מהתקפות השמאל והתקשורת, לא נירתע גם הפעם. ההפחדות אותן הפחדות, הרחבה אותה רחבה, העמותות אותן עמותות – רק השלטים מתחלפים. אין חדש תחת הכסף – הכסף הזר".

נאום יריב לוין
נאום יריב לוין| צילום: קרדיט: דוברות הכנסת

עוד הוסיף: "אומרים לנו שאנחנו רוצים להרוס את הדמוקרטיה, ארצות הברית אינה דמוקרטית? רוב מדינות העולם אינם דמוקרטיות? מבטיח לכם שכשהרפורמות יעברו כולם ישאלו איך זה לא קרה קודם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

9
9
משה
16.01.23

תצעקי יותר קבלי יותר.הבן אמר אבא חלש וכך אתן ואתם מנצלים הוא חלש חלש חלש.

8
משה
16.01.23

מה נשאר לה להסביר היום הכל מובן יריב לוין אמר בקולו שרפורמה בגלל משפט ביבי.

7
רון
17.01.23

יש כבר שם מוכן למשרד התעמולה הביביסטי - 'מינסטריון האמת'