עשרות אלפי בני אדם לוקחים בשעה זו חלק בהפגנות בתל אביב, חיפה וירושלים, כשהעצרת המרכזית היא בכיכר הבימה בתל אביב.

בתל אביב נערכת ההפגנה בכיכר הבימה ובירושלים מול בית הנשיא, כל זאת בגשם השוטף. כ-1,000 שוטרים מאבטחים את הצועדים, כאשר כבר מוקדם יותר השבוע הזהיר המפכ"ל מפני האפשרות להפרות סדר.

כזכור, בתחילת השבוע פרסמו מארגני המחאה כי מדובר בהפגנה "נגד ההפיכה המשטרית המסוכנת שמבצעת הממשלה העבריינית"
"אזרחים ואזרחיות מכל הקשת הפוליטית, שמאמינים בדמוקרטיה הישראלית ומתנגדים לניסיון ההפיכה – יגיעו בשבת הקרובה לכיכר הבימה כדי להמשיך את המסע להצלת הדמוקרטיה הישראלית".
בני גנץ: ההפגנה במוצ"ש אינה מרי אזרחי
ממארגני ההפגנות נמסר: ״תכנית נתניהו להפיכה משטרית שמבוצעת על ידי לוין היא ביטול מוחלט של הדמוקרטיה הישראלית והפיכתה לדיקטטורת נתניהו. מדינת ישראל נבנתה עבורנו, האזרחים והאזרחיות – לא כעיר מקלט לנאשם בפלילים. אם לשנייה אחת נתניהו ומכונת הרעל חושבים שההסתה והשקרים שלהם יועילו הפעם- הם לא בכיוון. בשבת הקרובה יקום העם על רגליו ויעצור את ההפיכה המשטרית״.

יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ הודיע כבר כי יגיע למחאה, בעוד יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד יימנע מכך גם הפעם, אחרי שמארגני ההפגנה סירבו לתת לו לנאום. אך בניגוד לפעם הקודמת, הפעם לא נאסר על פעילי המפלגה להגיע להפגנה.





תגובות
אתר סרוגים נמכר לשמאלנים?
נעים להכיר אתר שמאלני באיצטלה ימנית אין מילים בפי אלא לחשוב שאולי אירנים עלייך אתר סרוגים שמשטים בציבור הקוראים חבל על אתר שפעם היה נעים להציץ בו
תתפללו שה' יסלק את ממשלת העבריינים הרשעים.אמן רק הוא יושיענו מהכנופייה הזו
ואני מטעב את הזבל השמאלני בעניי הם ערמת רקבון
הליכוד כבר מזמר על ריכוך התכנית! ממה פוחדים? הליכוד כבר מזמר על ריכוך התכנית! ממה פוחדים? הממשלה הימנית כבר עושה במכנסיים מהדיבורים והפגנות של האנרכיסטיים גם הימין יודע להפגין תפסיקו לרעוד שם בליכוד כי הימין יתהפך עליכם ואתם תגמרו למשול מה אתם זונחים את לוין?
עוד מטומטמם למה לא הלכת להפגין
ימתרומם .ימנים לא פוחדים יסמרטוט
אסור להשאיר את הפגנות הרחוב לשמאלנים.גם לאחר הבחירות צריך להתאמץ ולצאת לרחובות כנגד כל הפרעה לתפקוד הממשלה היהודית לאומית