מתכון למרק חרירה
החומרים:
מעט שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
3 עגבניות קצוצות דק
מעט כוסברה, פטרוזיליה וסלרי
תבלינים לפי הטעם
כוס וחצי גרגירי חומוס (מחבילה קפואה. ניתן גם מקופסת שימורים)
מתכון למרק חרירה – אופן ההכנה
תחילה מטגנים את הבצל הקצוץ בסיר עמוק, כשבתחתית מעט שמו זית.
לאחר-מכן מוסיפים את הסלרי ואת החומוס. מוסיפים כ-7 כוסות מים רותחים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכוסברה ואת התבלינים, ומבשלים כ-50 דקות, עד שהמרק רך לשביעות רצונכם.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים