מתכון למרק חרירה

החומרים:

מעט שמן זית

2 בצלים קצוצים דק

3 עגבניות קצוצות דק

מעט כוסברה, פטרוזיליה וסלרי

תבלינים לפי הטעם

כוס וחצי גרגירי חומוס (מחבילה קפואה. ניתן גם מקופסת שימורים)

מתכון למרק חרירה – אופן ההכנה

תחילה מטגנים את הבצל הקצוץ בסיר עמוק, כשבתחתית מעט שמו זית.

לאחר-מכן מוסיפים את הסלרי ואת החומוס. מוסיפים כ-7 כוסות מים רותחים, ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הכוסברה ואת התבלינים, ומבשלים כ-50 דקות, עד שהמרק רך לשביעות רצונכם.