מבזקים
סרוגים

פרשת שי אביטל: מעצרו של סוכן הדוגמניות הוארך

בית המשפט האריך את מעצרו של סוכן הדוגמניות שי אביטל בשלושה ימים, זאת לאחר העדויות החדשות מהימים האחרונים של בחורות נוספות וביניהן צעירה שהיתה בת 16 בעת המעשה

פרשת שי אביטל: מעצרו של סוכן הדוגמניות הוארך

משטרת ישראל הודיעה כי בית משפט השלום בתל אביב האריך הבוקר (שלישי) לבקשתם את מעצרו של שי אביטל, סוכן הדוגמניות שחשוד בהטרדה מינית.

אחרי ההסגרה: תלונה חדשה בפרשת שי אביטל
אחרי ההסגרה: תלונה חדשה בפרשת שי אביטלצילום: אחרי ההסגרה: תלונה חדשה בפרשת שי אביטל

כזכור, אביטל עצור בחשד לעבירות של מעשה מגונה, מעשה מגונה תוך ניצול מצב של חוסר הכרה שמונע לתת הסכמה חופשית ומעשה מגונה תוך שימוש בכוח או איומים. מאז פרסום הפרשה נמלט אביטל אל מחוץ לארץ, ולפני מספר ימים הוסגר מהולנד והוטס מאמסטרדם לישראל כשהוא מלווה בנציגי המשטרה. עם נחיתתו, אביטל הועבר לחקירה במשרדי הימ"ר במטה מחוז ת"א.

תלונה נוספת של בת 16

בנוסף, הוגשה תלונה חדשה אמש כנגד אביטל על תקיפה מינית מצידו. התלונה הוגשה על ידי צעירה המתלוננת כי בזמן שהייתה בת 16, הוא פנה אליה דרך הרשתות החברתיות והציע לה להצטרף לסוכנות שלו ולהתלוות אליו לאירוע. עדותה נחשפה במסגרת תחקיר התוכנית 'חשיפה' של חיים אתגר בקשת 12. לדבריה, לאחר האירוע היא הגיעה לביתו ואביטל כפה עליה אקט מיני. תלונה זו מצטרפת לתלונה החדשה הנוספת שהוגשה על ידי דוגמנית וכוכבת ריאליטי לשעבר בטענה כי אביטל תקף אותה מינית.

בית משפט השלום הטרדה מינית משטרת ישראל שי אביטל