חדשות המגזר

בישיבת אור עציון הודיעו: זה המחליף של הרב דרוקמן

כשבועיים אחרי פטירתו של זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן זצ"ל, בישיבת 'אור עציון' הודיעו היום כי מחליפו בראשות הישיבה יהיה חתנו הרב שמעון לפיד

בישיבת אור עציון הודיעו: זה המחליף של הרב דרוקמן
צילום: הרב שמעון לפיד בחדרו של הרב דרוקמן

כשבועיים אחרי פטירתו של זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן זצ"ל, בישיבת 'אור עציון' הודיעו היום כי מחליפו בראשות הישיבה יהיה חתנו הרב שמעון לפיד.

הערב נערך טקס ההכתרה בחדר הלימוד של הרב דרוקמן, בנוכחות עשרות מתלמידי הישיבה.

WhatsApp Video 2023-01-01 at 08.46.38 (1)
WhatsApp Video 2023-01-01 at 08.46.38 (1)| צילום: קמים מהשבעה אצל הרב דרוקמן זצ"ל (צילום: יהונתן הזה)

בהודעה שנשלחה הערב מטעם הישיבה נכתב:

עם תום ימי השבעה על מורינו ורבינו זצ "ל , התכנסו רבני הישיבה והסכימו כי הרב שמעון לפיד שליט"א יכהן בראשות הישיבה הגבוהה אור עציון.

הנהלת הישיבה סמכה את ידיה על החלטה זו.

הרב לפיד שליט"א, חתן הרב, ינק את תורתו ותפיסת עולמו במשך עשרות שנים, מהרב זצ"ל. נפשו קשורה בנפשו. הרב לפיד שליט"א תלמיד חכם מופלג, שידיו רב לו בכל מקצועות התורה, בעל מידות נעלות. מהוה דמות מופת לתלמידיו ולכל הסובבים אותו. במשך שנים רבות.

אנו בטוחים כי ימשיך להוביל את הישיבה בדרכו של של הרב דרוקמן זצ"ל בדרך של הוספת אור , אהבת תורה , העם והארץ. ברך ה' חילו ופועל ידיו תרצה.

טקס ההכתרה בחדר הלימוד של הרב חיים דרוקמן זצ"ל

תגובות

4
4
שש
06.01.23

היה צפוי וגם ראוי ברכה והצלחה

3
ז'וז'ו זלמנוביץ'
08.01.23

בהצלחה רבה

2
חיים
11.01.23

נפוטיזם דתי, בושה

1
גדליה
06.01.23

אין ראוי ממנו, בע"ה יגרום לפריחה חדשה של הישיבה