חדשות

ינון מגל מפתיע: תודה ליאיר לפיד ונפתלי בנט

ינון מגל הודה לראשי הממשלה לשעבר, נפתלי בנט ויאיר לפיד, ואמר כי בלעדיהם הימין לא היה מנצח בבחירות: "אם לא הייתה קמה ממשלת השמאל לא היה קורה כל מה שאנו רואים"

ינון מגל מפתיע: תודה ליאיר לפיד ונפתלי בנט
צילום: Former Member of Knesset Yinon Magal poses for a picture outside his home in Tel Aviv on September 5, 2018. Photo by Yossi Zeliger/Flash90 *** Local Caption *** ???? ??? ??? ???? ????? ?????? ???????

המגיש ינון מגל – המזוהה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו – הפתיע היום וביקש להודות לראשי הממשלה לשעבר נפתלי בנט ויאיר לפיד.

בפתח תכניתו היומית עם בן כספית ברדיו 103FM אמר מגל: "אני רוצה לומר תודה ללפיד ובנט, בייחוד לבנט. אם לא הייתה קמה ממשלת השמאל לא היה קורה כל מה שאנו רואים, את התנפלות נציגי הימין על המציאות, את הרצון לעשות רפורמות, זה עוד יילמד".

עם זאת, מגל תקף את שרת התחבורה מירי רגב, שהודיעה כי תמנה לתפקיד מנכ"ל משרד התחבורה את משה בן זקן שנפסל על ידי נציבות שירות המדינה.

ינון מגל בן כספית 103FM
ינון מגל בן כספית 103FM| צילום: בן כספית וינון מגל בשידור ברדיו 103FM. ארכיון

"גברת רגב", אמר מגל. "התפקיד שקיבלת דרמטי מאוד. את לא יכולה לשחק בו. אני לא מכיר את האדם שרצית למנות, יכול להיות שהוא מוכשר טילים, אך אין מקום למשחקים ולמינויים פוליטיים לא מקצועיים ורציניים. אנחנו רוצים תוצאות, שר התחבורה צריך להביא תוצאות. השרה האחרונה הייתה כושלת, לא הבינה כלום ולא התאימה לתפקיד".

שותפו בן כספית, התייחס לרפורמה של השר יריב לוין במערכת המשפט, חואמר: "אפילו מאי גולן מפחידה את נתניהו עכשיו. הרפורמות שיהיו או לא יהיו אלה לא רפורמות של נתניהו, אל תתבלבל, אלו רפורמות של יריב לוין. 15 שנה הוא מנע אותן. ללוין אי אפשר לומר מילה רעה בהקשר הזה, נתניהו מנצל את זה בגלל המשפט".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

73
55
דנה
06.01.23

ראית איך אתה נראה זקן . מרוט. ושמן. אתה לא עיתונאי סתם ביביסט. עלוב. שמחפש כותרות כמו יאיר נתניהו. איפה הם 4 מליון שאספת לביבי גם אני תרמתי . למה אתה לא נותן דיווח מה עשית עם הכסף.

1
ניקולודיון.
06.01.23

אמרה המטומטמת שלא נודע לה עדיין שבית המשפט מנע מהבנק לשחרר את הכסף. תרמת כמו שסבתא שלי תרמה.

54
ליכודניק בדימוס
06.01.23

בזכות הממשלה הנוכחית הליכוד תשב באופוזיציה יובלות עם כל השותפות החזיריות שלה

53
אילה
06.01.23

יש דברים בגו כל עכבה לטובה