חדשות

חבר כנסת מכנה את עליית בן גביר להר הבית "פלישה"

בשמאל ממשיכים לגנות את עלייתו של השר איתמר בן גביר להר הבית. חבר הכנסת עופר כסיף, כינה את הכניסה להר "פלישה"

חבר כנסת מכנה את עליית בן גביר להר הבית "פלישה"
צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

נמשכת המתקפה משמאל על השר איתמר בן גביר, בעקבות עלייתו הבוקר להר הבית.

יו"ר מפלגת העבודה, חברת הכנסת מרב מיכאלי אמרה: "אתמול: נראה להם מאיפה משתין הבן גביר. היום: עולה להר כמו גנב בלילה, משחק מחבואים ותרגילי הטעייה. עוצמה יהודית? יותר נכון ממשלת פרובוקציות ילדותית. לכו".

מיכאלי הר הבית
מיכאלי הר הבית| צילום: (צילום: סרוגים)

חבר הכנסת ואליד אלהואשלה ממפלגת רע"מ, הגיב אף הוא ואמר: "השר שאמון על ביטחון הציבור נוהג כאחרון הפרובוקטורים, מתגנב למסגד אל – אקצא, רק כדי להראות שהוא יכול. אלאקצא ושמירה עליו הוא יסוד כל האמונה שלנו , שמירה על הסטטוס קוו באל – קצא הוא יסוד השמירה על ביטחון הציבור ושמירה על הסדר הציבורי. עליה לשם היא פרובוקציה זולה ומתסיסה".

חבר הכנסת עופר כסיף כינה את כניסתו של בן גביר להר הבית "פלישה" ואמר: "פלישה למתחם אל אקצא של שר בממשלת הכיבוש, גם אם כגנב פחדן בלילה מלווה בחמושים, היא אקט מלחמתי, הכרזת מלחמה נפשעת על העם הפלסטיני והעולם המוסלמי, וביטוי לעליונות יהודית במשטר הדיכוי הישראלי. את מחיר הדמים של הצתת השטח נשלם כולנו, שני העמים, והכל בשל ממשלת הפירומנים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

16 תגובות
14
תרפו מהאזור כבר
07.04.23

עמים טיפשים נלחמים על הר קטן עד זוב דם איפה השכל היהודי להרפות מהמתחם ושילכו לעזאזל עם השטח הזה.

הצטרפו אלינו