חלוקת התיקים נמשכת: ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו נפגש עם ח״כ יולי אדלשטיין והודיע לו כי בכוונתו להביא לאישור סיעת הליכוד את מינויו ליו״ר ועדת חוץ וביטחון. המשמעות היא שאדלשטיין יישאר מחוץ לממשלה, אחרי שכיהן כשר הבריאות בממשלה הקודמת של נתניהו.
מינויו הצפוי של אדלשטיין הוא האחרון בסדרת המינויים שניתנו היום לחברי הליכוד, לקראת השבעת הממשלה החדשה מחר. הראשון שקיבל תפקיד היה יואב גלנט שמונה לשר הביטחון, ואחריו הגיעו חיים כץ כשר התיירות ויואב קיש שמונה כשר החינוך והשר המקשר בין הממשלה לכנסת.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כמו כן, סיעת הליכוד בחרה באמיר אוחנה כיו"ר הכנסת החדש, במקום יריב לוין שהתפטר מהתפקיד כדי לשמש כשר המשפטים. מחר יצביעו בכנסת על מועמדותו של אוחנה, ואז הוא צפוי להתמנות באופן רשמי לתפקיד.
מי שלא יקבל תפקיד בממשלה הוא דוד אמסלם, שיישאר כח"כ רגיל אחרי שנתניהו לא הסכים לתת לו את תיק המשפטים או את יו"ר הכנסת כפי שדרש. בפגישתם אמש נתניהו ניסה להציע לאמסלם תיק כלכלי מורחב – אך נענה בסירוב.

מה דעתך בנושא?
31 תגובות
5 דיונים
Михаил
Юлий за место ты боролся и потерял совесть я
08:37 04.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכאל סטודנובסקי
יולי אתה צריך עוד ללכת לסיביר להבין שאפשר להגיד לא לביבי ביבי לא נראה טוב
08:34 04.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אביקול
יו" וועדת חוץ וביטחון זו הוועדה הבחירה ביותר בכנסת ולדעתי תפקיד זה חשוב מאוד יותר מתפקיד שר בממשה ובמיוחד שאדלשטיין היה יו"כ הכנסת אחד המוצלחים ביותר.
17:42 02.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלוח
אמסלם משוגע. מי היה נותן לו להיות חכ מלבד מצביעי הליכוד. הוא טוב לנביחות. ולבשל על האש ארוחת שישי בצהרים לחברים. שלוחים שלו.
16:41 02.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נורית בקר
ביבי איכזב שלא נתן לאמסלם להיות שר בממשלה ....ביבי איכזבת ????
17:26 01.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סאם
סליחה על ההשוואה הקושי עשה את שלו הקושי יכול ללכת.הרי אתה הצלת אותו אז בהיותך יו"ר הכנסת ומה קיבלת. ביבי משתמש בכם כמו נייר טואלט מתי תלמדו את זה
11:27 01.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונה
אדלשטיין היה ונשאר לא ראוי
09:07 01.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
1
לא ראוי לשום תפקיד. שיפרוש כבר!
00:30 01.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש
לכתב רובין לא ברור מדוע אתה מזלזל בראשות וועדה חוץ והביטחון הרי ידוע שזאת וועדה מאד חשובה בכנסת
10:36 31.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ת.ת.
ההתמודדות מול שרה נטו.
06:47 31.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר