חדשות

יועצו לשעבר של נתניהו: זה השר שיעשה לו הכי הרבה צרות

יועצו לשעבר של בנימין נתניהו, רוני רימון, התייחס לדבריו של נתניהו נגד הציבור החרדי בראיון לתקשורת הזרה, וסימן את האדם שיעשה לו הכי הרבה צרות בממשלה

נתניהו
נתניהו | צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90

רוני רימון, יועצו לשעבר של ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו, מתייחס למשא ומתן הקואליציוני ולעיכוב בהקמת הממשלה, ומסמן את השותף הקואליציוני הבעייתי שיעשה הרבה צרות לנתניהו.

בראיון לרדיו 103FM אמר רימון: "יש לדעתי אדם אחד שעליו הקואליציה הזאת תיפול או תקום וזה בצלאל סמוטריץ'".

רימון הוסיף כי "החרדים לא יעזבו את נתניהו וגם בן גביר לא יעזוב אותו. פוטנציאל הבעיות הן מסמוטריץ', כי הוא אידיאולוג והוא באמת מאמין במה שהוא אומר, ואם הדברים לא יסתדרו הוא יכול להגיד 'לא מעניין אותי, שתתפרק הממשלה, אני לא נותן לזה את ידי'".

WhatsApp Video 2022-11-21 at 21.16.15
WhatsApp Video 2022-11-21 at 21.16.15| צילום: סמוטריץ׳ ביציאה מפגישה עם נתניהו. ארכיון (צילום: סרוגים)

"אני חושב שעוד יהיו הרבה מאוד עימותים בין סמוטריץ' בתור שר במשרד הביטחון לבין שר הביטחון עצמו", הדגיש רימון.

על דבריו של נתניהו נגד החרדים בראיון לתקשורת הזרה, אמר רימון: "זה קורה להרבה אנשים, כולל המנוסים ביותר – כשהם מתראיינים בחו"ל, איכשהו הם עדיין תחת הרושם שבצורה כלשהי זה לא יגיע לארץ".

"להערכתי, מה שבאמת קובע מבחינת הפוליטיקאים החרדים זה מה הם יקבלו, בעיקר בענייני הכספים, כי מבחינת החקיקה רק אחוז קטן ימומש. אז שיגיד בחו"ל מה שהגויים רוצים לשמוע והכול בסדר. אני מכיר די הרבה חרדים ואני חושב שבסוף היום הולכת ותופסת תאוצה המחשבה שלא כולם רוצים לחיות בעוני, שהם כן רוצים לעבוד. כן, גם בקרב החרדים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

31
23
נו באמת
23.12.22

נתניהו בעצמו היפנה לראיון, לכן להגיד שהוא לא ציפה שזה יתפרסם זה לעג לרש

22
אדרבה
23.12.22

לנתניהו אין חברים. הוא דורס את כולם, ולצערנו - רק ככה מגיעים לתפקיד

21
אור
23.12.22

אמן אמן אמן שיקצר את ימיו ושיעשה לו התקף לב