צעיר בן 15 נפצע באורח אנוש לאחר שרכב פגע בו בכביש 31 סמוך לערד.
ממד"א נמסר כי "בשעה 17:46 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על פצוע שככל הנראה נפגע מרכב בכביש 31 סמוך לערד. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח סורוקה נער כבן 15 במצב אנוש תוך כדי ביצוע פעולות החייאה"
חובש בכיר במד"א ישראל כץ ופאראמדיק מד"א אורי דדון סיפרו: "הפצוע שכב על הכביש כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ראשוני בשטח, הכנסנו אותו במהירות לאמבולנס ופינינו אותו במצב אנוש תוך כדי ביצוע פעולות החייאה כשמצבו קריטי".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל פתחה בחקירת חשד לתאונת פגע וברח. במשטרת ישראל התקבל דיווח כי נהג פגע עם רכבו בנער הולך רגל בכביש 31 בסמוך לערד.
"על פי גורמי רפואה מצבו קשה. שוטרים במקום מבצעים סריקות אחר הרכב. נפתחה חקירה בידי בוחן תאונות דרכים ממרחב הנגב".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים