זוכרים שפעם פעם, סופגניות היו בצק דחוס, המון ריבה ואבקת סוכר? מספיק ללכת ברחובות ראשיים שבוע לפני חנוכה ולגלות שהסופגניות הפכו עם השנים לחגיגה קולינרית צבעונית ומושקעת, והתחרות ביניהן קשה.
לכבוד חג חנוכה הבא עלינו לטובה, מערכת סרוגים טעמה את הסופגניות הכי טעימות שיש לחג הזה להציע. בתאבון!
הסופגניות של ביסקוטי:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
קולקציית הסופגניות האווריריות של ביסקוטי השנה בהשראת המהפכה הצרפתית- מפוארת ומוגזמת במיוחד. לצד הקלאסיות, יחכו לכם מגוון סופגניות מושחתות המיוצרות בעבודת יד, בהשראת הקינוחים הצרפתיים שהפכו לאבן יסוד בהיכל הקונדיטוריה העולמי בפרשנות חגיגית ומרהיבה.

עוגת הקונקורד המרשימה, מאפה הפאריז ברסט האגדי, הקרם ברולה הקלאסי ועוד. כפי שנאמר – אם אין בריוש, תאכלו סופגניות!
האירופאית: ״קונקורד קסיס״ – קרם קסיס (פירות יער), ציפוי שוקולד לבן קסיס, מקלות מרנג פטל.
המתוחכמת:״מרנג לימון״ – קרם לימון, ציפוי קריספי שוקולד לבן לימוני, נשיקת מרנג
השוקולדית: ״שוקו גאטו״ – קרם נוטלה, ציפוי גנאש שוקולד חלב, גילופי שוקולד מוזהבים
המוגזמת: ״קרם ברולה״ – קרם וניל וקרמל, ציפוי שוקולד בלונדיז, טוויל תחרה קרמל, פניני שוקולד מקורמלים.
הפריזאית: פריז ברסט״ – קרם נוגט, ציפוי פרלינה לוז, דיסקית לואקר נוגט, שוקט לוז.
לצד אלו, איך לא, יימכרו בביסקוטי סופגנייה במילוי קרם ריבת חלב, סופגניות במילוי קרם פטיסייר וקרם שוקולד בלגי, וסופגנייה במילוי ריבת תות.
הסופגניות של טאטי בייקרי:
הבצק אייקוני, המילוי ממכר, וקולקציית הסופגניות כוללת שמונה סוגים שונים, עם מילויים יחודיים. קרמבל קקאו, קרם חמאת בוטנים, אלפחורס ופיסטוק הם רק חלק מהמבחר המגוון.
השנה, למשוגעים לדבר, טאטי משיקה קולקציה ייחודית של סופגניות פיצוץ, חלביות וכשרות למהדרין. סופגניות הפיצוץ עשויות מבצק הכולל 17 מרכיבים שונים על טהרת החמאה והחלב בעבודת יד, המילויים מחומרים טבעיים בלבד, המוזרקים בכמות כפולה בכל סופגנייה עד שהקרם בפנים מתפוצץ.

המוכר והטוב: סופגנייה פיצוץ קלאסית, במילוי ריבת תות ביתית, ואבקת סוכר מלמעלה, כמו פעם.
מושלם לילדים: סופגניית פיצוץ שוקולד, במילוי גנאש שוקולד, נוגט, שוקולד, וסוכריות צבעוניות שילדים אוהבים.
הכי טרנדית: סופגניית פיצוץ פיסטוק, במילוי קרם פיסטוק ושוקולד לבן, בעיטור שברי פיסטוק.

אי אפשר לטעות איתה: סופגניית פיצוץ אוראו, קרם אוראו, קרמבל קקאו, שוקולד לבן, שברי עוגייה
למביני עניין: סופגניית פיצוץ סניקרס, קרם חמאת בוטנים, קרמל מלוח, שוקולד חלב, שבריבוטנים מלוחים
כשיש מקום בבטן רק לאחת: סופגניית פיצוץ וולווט, קרם גבינה ושוקולד לבן בציפוי שוקולד לבן ורסיסי מאפה במרקם קטיפתי
ליד הקפה: סופגניית פיצוץ אלפחורס, ריבת חלב, קוקוס

הקינמונית: סופגניית פיצוץ סינבון, במילוי קרם קינמון, אייסינג סינבון קלאסי, קינמון ואגוזים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים