חנוכה בבריטניה: המלך צ'ארלס השלישי הגיע בסוף השבוע למסיבת חנוכה של הקהילה היהודית בלונדון, שם נפגש עם ניצולי שואה ואף תועד רוקד איתם באירוע. חברי הקהילה היהודית אף העניקו למלך חנוכייה במתנה.
View this post on Instagram
אחת מהניצולות שזכתה לחגוג עם המלך היא אווה שלוס, אחותה החורגת של אנה פרנק. "הוא היה ממש מתוק" סיפרה לאחר מכן לעיתון ה"גרדיאן" הבריטי. "היה נראה שהוא נהנה מזה, אבל גם היה ברור שזה משהו שהוא לא רגיל לעשות. למרות זאת, הוא היה מאוד נינוח".
שלוס בת ה-93 הוסיפה וסיפרה כי קראה למלך צ'ארלס לפעול נגד האנטישמיות הגוברת בבריטניה. "לצערי עדיין יש מי שאומרים שהיהודים צריכים לעזוב את אנגליה" אמרה למלך. "אני מקווה שזה יהיה מאחורינו בקרוב מאוד".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
יפעת
מרגש ברמות על...המלך צ'ארלס אדם עם לב גדול ויש לו קירבה ואהדה לקהילה היהודית...מקווה שיגיע לארץ לביקור ממלכתי...מה שאמא שלו לא עשתה במשך כל שנות מלכותה.
20:45 23.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליעזר
!
21:07 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דב
שלא יעזבו את אנגליה צפוף מדי
09:43 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר