תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
הנשיא לשעבר דונלד טראמפ ייפגש היום עם קבוצת חינוך יהודית-אורתודוקסית, כך על פי פרסום באתר ״פוליטיקו״, זאת על רקע הביקורת בעקבות החלטתו לסעוד עם שני אנטישמים בולטים.
כזכור נשיא ארה"ב לשעבר דונלד טראמפ, אירח באחוזתו במאר-א-לגו את הלאומן הלבן ומכחיש השואה ניק פואנטס, ואת הראפר קניה ווסט, שאמר בחודש האחרון מספר אמירות אנטישמיות.
בבית הלבן תקפו את האירוע, ואמרו כי ״אין מקום באמריקה לשנאה, גזענות ואנטישמיות, כולל במאר-א-לאגו. הכחשת שואה היא מסוכנת. חייבים לגנות אותה בחריפות״.
גם שגרירו של טראמפ לישראל לשעבר, דייוויד פרידמן, גינה את הארוחה, ואמר כי "לידידי דונלד טראמפ, אתה יותר טוב מזה". בנוסף לכך בשבוע שעבר, טראמפ תקף את ״מנהיגים יהודים״ בשל חוסר נאמנות אליו בפוסט באתר המדיה החברתית שלו Truth Social.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו