בית החולים 'הדסה עין כרם' עדכן לפני זמן קצר במצבו הבריאותי של זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן, שאושפז בבית החולים אתמול בבוקר.

הרב, אשר אובחן כסובל ממחלת הקורונה לפני מספר ימים, פונה במצב קשה ולאחר שעבר סדרת בדיקות אושפז ביחידה לטיפול נמרץ פנימי בהדסה עין כרם.

ד"ר ינון בודה, מנהל בית החולים הדסה עין כרם, התייחס למצבו של הרב ואמר: "לשמחתנו, ביחס למצב בהגעתו אמש – היום חל שיפור מסויים במצבו של הרב, אך הוא עודנו מוגדר קשה. צוותי הדסה מעניקים את הטיפול הרפואי המיטבי לרב דרוקמן, נמצאים בקשר רציף עם בני משפחתו ומלווים אותם כל העת".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דוברות הדסה)

בנוסף, בני משפחתו של הרב אשר שוהים לצידו כל העת, ביקשו למסור את תודתם והערכתם העמוקה לצוות בהדסה, על הטיפול המקצועי והמסור באב המשפחה, וכן תודה והוקרה לציבור הרחב על התפילות המרובות והתמיכה הנרחבת בשעה קשה זו.