קורין גדעון הצטלמה לקמפיין הלבשה תחתונה, ופרסמה תמונות שלבקשתה, היו ללא ריטוש ופוטושופ, והציגו אותה כפי שהיא באמת.
גדעון ילדה את בנה השני רפאל לפני שלושה חודשים בלבד, והקמפיין לא מנסה להסתיר שום פרט בגוף שכבר הביא חיים בשתי לידות. הפרזנטורית כמובן מאופרת ומסורקת למשעי, אבל התמונות מציגות גם את קפלי העור, ואת הגזרה שלא נראית כאילו שורטטה באופן לא מציאותי.

הקמפיין עורר תגובות רבות של נשים שהודו לה, וראו בה שליחה של שינוי ביחס למסרים של דימוי גוף, מודל יופי וקבלה עצמית. "זו הדרך לעשות את זה, ולהשאיר את כולנו עם היגיון בריא ולב שלם. תודה לך".
"כאמא וכאישה שמרגישה הכי לא נוח בימים האלו עם הגוף שלה, תענוג לראות כזה קמפיין נטול פוטושופ שמיצג אישה שלושה חודשים אחרי לידה", הוסיפו. "זה גוף של אישה שאשכרה יצרה שני בני אדם- ומה הכוח שלכם?" שיתפה אישה נוספת את התמונות של גדעון.
"קורין גדעון מצטלמת לקמפיין בלי ריטושים, אישה חזקה ובטוחה בעצמה". "תודה על הנירמול", כתבה אחרת. "ככה נראות רוב הנשים שאני מכירה, ולא כמו שהרגילו אותנו. זה מודל הגוף שצריך להיות בפרונט, נותן תקוה שאנו צועדים לאט לאט למקום שפוי יותר".
הדוגמנית עצמה, הפכה לאושיית רשת עם 338 אלף עוקבים מאז שנקטעה הקריירה המבטיחה שלה בטלוויזיה, והיא מרבה לשתף את חייה כפי שהם- עם האתגרים בהורות, מערכת היחסים עם המשפחה החרדית של חילי בעלה, ועוד.
View this post on Instagram
אחרי ההד הגדול שעוררו התמונות שפירסמה, גדעון הגיבה לדברים ואמרה: "אולי מהצד נראה לכן שאני אחת כזאת שפשוט מרגישה בנוח עם עצמה ושזה בא לי טבעי, אז לא.
חיים שלמים התביישתי בטירוף, ומנעתי מעצמי כל כך הרבה דברים. ואז הבנתי, שמי שהכי סובל מזה- זו אני! ועל מה? כי יש לי בראש איזו תפיסה לא הגיונית על איך אני רוצה להיראות?
פשוט הבנתי שלא בא לי לבזבז חיים שלמים על שנאה עצמית, ושזאת הדוגמא הכי גרועה בעולם לבת שלי, ופשוט שחררתי, זו הקלה מטורפת. וכל אחת יכולה"
מה דעתך בנושא?
14 תגובות
2 דיונים
סימה
בילבולי שכל. קצת צניעות. בושה וחרפה.
22:02 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סופי
קצת כבוד לבעל ולמשפחתו אין!!!בושה
15:06 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קרעי
בתגובה ל: סופי
באישור הבעל ומישפחתו
20:33 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
ניראית ממש רע
07:53 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א.א
מהממם החמוד! תמשיכי לעשות מה שטוב לך! לאנשים תמיד יש תלונות..
17:32 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גליה
את לא דוגמנית
15:40 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שוני
די תשלימי עם מה שיש.
15:31 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דבי
קורין את מהממת אל תתייחסי לתגובות שליליות העיקר שתאהבי את עצמך
15:03 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קרעי
בתגובה ל: דבי
היא לא אוהבת את עצמה. היא מאוהבת בעצמה
18:21 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בן
לא מפסיקה לזבל את השכל פשוט פתטיים כל אלה שפורשים את חייהם הפרטים לעולם
14:56 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דודו
את כולך בושה מוכנה לעשות הכל בשביל כסף י 000000 גם מגעילה
14:38 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלון לוי
כתבה לא מתאימה לאתר דתי
07:35 16.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר