פרקליטות מחוז ירושלים הגישה היום (רביעי) כתב אישום נגד קבלן פיתוח עפר וחברו ששדדו משאית מערבל בטון וחטפו את הנהג.

שני הנאשמים, תושבי מחנה הפליטים שועפט, ביצעו את השוד בעקבות סבסוך בין המשפחה של הקבלן פיתוח ועפר מול משפחה שמחזיקה בחברת הובלות ומכירת בטון.

בתחילת החודש, בעת שהמשאית נסעה בשכונת בית חנינא הירושלמית, רכב ובו שני הנאשמים וחבריהם עקף את המשאית וחסם את נתיב הנסיעה שלה.

החבורה יצאה מהרכב, כשחבריה אוחזים במוטות ברזל ואת חפירה, קיללה את הנהג וקראה לו לרדת מהמשאית. מיד לאחר מכן החבורה החלה לנפץ את שמשות המשאית ולתקוף את אחד הנוסעים בה.

הנאשמים הצליחו להיכנס אל המשאית, הכו את הנהג ודרשו ממנו לנסוע לאזור יטא. במידה ויסרב, הנאשמים הבהירו לו שירצחו אותו. בשל הפחד, הנהג הסיע את המשאית, עד שכוחות המשטרה עצרו אותה בדרך בגין בירושלים.

השניים נאשמים בשוד בנסיבות מחמירות של המשאית, חטיפה של הנהג, סחיטה באיומים וחבלה במזיד לרכב.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

שוד, ארכיון