המגישה והפרשנית רותם ישראל, משתפת במסגרת "שאלות ותשובות" באינסטגרם על עתידה המקצועי.
ישראל נשאלה על ידי אחת מהעוקבות: "מה היעד הבא שלך אחרי שתסתיים תוכנית הבוקר?" והשיבה על כך: "אני מודה שאני עדין לא יודעת. כרגע אין עדיין יעד חדש. ועל אף שאני בטוחה שיהיה אחד כזה, תחושת חוסר הוודאות לא נעימה לי".
"אבל זה בסדר, זה טבעי. באמת מאמינה שהכל לטובה ויגיע משהו טוב. בינתיים מנצלת את הזמן לעשות מלא דברים שתכננתי ולא יצא עד עכשיו. אני עובדת על הרצאה חדשה שלי, שיעורים לחיזוק האנגלית, חושבת על פודקאסט שלי".
היא מסכמת: "מנסה לנצל את הצעד אחורה למען 3 צעדים קדימה".

כזכור, את ההודעה על כך שהיא מוחלפת כמגישה בתכנית הבוקר ברשת, רותם ישראל קיבלה בהפתעה מוחלטת. המגישה המנוסה נחשפה לדיווח ב-ynet על הצטרפותה של גאולה אבן לתכנית, והבינה שדרכה שם מסתיימת.
ברשת סיכמו עם גאולה אבן שעזבה לאחרונה את עבודתה בכאן 11 על הצטרפותה לתכנית הבוקר בערוץ 13, אך שלישיית המנחים הנוכחים- רותם ישראל, צביקה הדר ומירי מיכאלי התוודעו להחלפתם רק דרך הפרסום בתקשורת.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים