חדשות

רביב דרוקר: 'אני עדיין לא מאמין; זה נשמע כמו בדיחה'

רביב דרוקר תוקף את התנהלות הקואליציה החדשה ואת מינויו הצפוי של דודי אמסלם ליו"ר הכנסת: "זה הדבר שהכי מפיל אותי מהכסא"

רביב דרוקר: 'אני עדיין לא מאמין; זה נשמע כמו בדיחה'
צילום: (צילום: יונתן זינדל / פלאש90)

הפרשן הפוליטי של חדשות 13, רביב דרוקר, מתייחס להתקדמות בהקמת ממשלת נתניהו השישית ותוקף את התנהלות הקואליציה החדשה.

בראיון לרדיו 103FM אמר דרוקר: "פה עשו הכל הפוך, קודם כל רבו על התיקים ועכשיו מתחילים לריב על האידאולוגיה. יש כבר קרע בעם, זו לא נבואת זעם. אין שום דרך בה שני העמים האלה יכולים להסתדר".

דרוקר התייחס להתנהלות של חברי הכנסת החרדים ואמר: "אנשים מרגישים שבעל הבית השתגע. נתניהו אולי מרגיש שלא אכפת לו. אני חושב שאנשים צריכים להשמיע קול ברור".

בן גביר הסכמים
בן גביר הסכמים| צילום: בן גביר נגד נתניהו בישיבת סיעה (צילום: ערוץ הכנסת)

על האפשרות שח"כ דודי אמסלם יכהן כיו"ר הכנסת, אמר דרוקר: "זה הדבר שהכי מפיל אותי מהכסא. לקחת את האדם הכי לא ממלכתי שיש, הכי בוטה והכי גס רוח, ולשים אותו בתפקיד הכי ממלכתי? צודק מי שאומר שנתניהו הוא בעצם סאטיריקן. אני עדיין לא מאמין".

דרוקר הוסיף: "כשאתה רואה את מה שנתניהו נותן לשותפים, את שינוי פקודת המשטרה בשביל בן גביר, זה דברים חולניים. הנתניהו הזה שנכנע לבן גביר הוא יעצור את הרפורמות? כל הקואליציה רוצה אותן. אין שום בלם הפעם כמו שכחלון היה בעבר".

בסוף דבריו אמר דרוקר: "מי שהדברים האלה מחרידים אותו כמו שהם מחרידים אותי שישמיע קול".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

164
129
דוד
09.12.22

מי ישמע מיקי לוי היה ממלכתי.. יאללה תקדם ד

128
יעקב הלוחם
15.12.22

מקווה בשבילך שלכשתיפול מהכסא כשאמסלם יכהן כיו"ר הכנסת סוף סוף המח אצלך יתאפס .ועל זה יאמר יצא שכרו בהפסדו.

127
שרון
09.12.22

ואיך נתנו לבנט 6 מנדטים ראש ממשלה ואיך נתנו לבנט 6 מנדטים ראש ממשלה . איש פתטי האיש הזה דרוקר

1
עקיבא
10.12.22

אמסלם האיש הנכון במקום הנכון... יותר גרוע ממיקי לא יכול להיות בעולם. ועל מיקי לא שמענו תלונות מאנשי השמאל...