פרקליטות מחוז דרום הגישה היום (רביעי) כתב אישום נגד טשגר אובה, בן 29 מקריית מלאכי, בגין ניסיון לדקור רופא במרפאה בעיר מגוריו. בנוסף, אובה נאשם בשוד של דוכן מפעל הפיס יום קודם לכן.

לפני כשבועיים, אובה הגיע למרפאת מר"מ ברחוב ז'בוטינסקי בקריית מלאכי, והתלונן שהמתין בחוץ במשך שעה. הרופא שפתח לאובה את הדלת אמר לו שזה לא נכון.

בתגובה, אובה שלף סכין באורך 19 ס"מ שהייתה במעיל שלו, וניסה לדקור את הרופא בפלג גופו העליון. הרופא נאבק באובה, תפס אותו ביד אחת, וביד השנייה החזיק את להב הסכין וניסה להרחיקה מגופו.

במהלך המאבק בין השניים, הרופא הצליח להדוף את אובה אל מחוץ למרפאה, לסגור את דלת המשטרה ולהזעיק את המשטרה.

כתוצאה מהאירוע, הרופא נחתך ביד שהחזיקה את הסכין וסבל משבר באחת האצבעות של היד השנייה. החתך פגע באחד מהעצבים בידיו של הרופא, והוא עבר ניתוח.

אישום נוסף: שוד לא מוצלח

יום קודם לכן, הגיע אובה לדוכן מפעל הפיס שבאותו רחוב בקריית מלאכי לאחר שהחליט לבצע שוד, והכניס אל חלון הדוכן יד בה החזיק את הסכין.

אובה אמר לעובדת כי זהו שוד ושתביא לו את כל הכסף. העובדת הייתה המומה מהמתרחש, ושאלה את אובה למה הוא מתכוון. בתגובה, אובה אמר לה: "מה את לא מבינה, זה שוד תביאי את כל הכסף", ותוך כדי דחף את היד עם הסכין עוד יותר לעבר העובדת.

העובדת המפוחדת פתחה את המגירה בה היה הכסף של הדוכן, והוציאה מתוכה בין 10 ל-12 שטרות של 20 ש"ח וזרקה אותם לעבר אובה. כאשר אובה דרש לקבל עוד כסף, העובדת התרחקה מהחלון ואמרה לו שהיא מתקשרת למשטרה. לאחר שחייגה למוקד 100, אובה ברח מהמקום.