חדשות

"אסקופה נדרסת": סמוטריץ‘ הובך ונטש ראיון בשידור חי

בצלאל סמוטריץ' נטש ראיון בשידור חי לאחר שהושמעה לו הטענה כי הפך לכאורה ל"אסקופה נדרסת של אגף תקציבים" וכי "ישמר את כל מערכות הדיפ-סטייט של משרד האוצר"

(נטש ראיון בשידור חי. בצלאל סמוטריץ' (צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90))

שר האוצר המיועד ברוטציה, בצלאל סמוטריץ', נטש הערב (רביעי) ראיון אצל שרון גל בחדשות 13, לאחר שנשאל לגבי ביקורת מימין על התנהלותו האפשרית במשרד האוצר.

גל הציג לסמוטריץ' את החשש בימין כי הוויכוחים בין סמוטריץ' והממשלה המסתמנת שבאו לידי ביטוי בתקופת המשא ומתן – יימשכו גם לאחר הקמת הממשלה.

"יש כאלה שחוששים שאתה הולך להקים ממשלה בתוך ממשלה" אמר גל לסמוטריץ', שטען בתגובה: "זה יתנהל טוב, בניגוד למה שכל מיני אינטרסנטים בתקשורת מנסים לייצר. גם בתוך משפחה ועסק משותף יכולים להיות ויכוחים. יהיו כנראה עוד ויכוחים וננהל אותם בחברות".

בהמשך, השמיע גל לסמוטריץ' את דבריו של יעקב ברדוגו, לפיהם "סמוטריץ', רוצה להשאיר את אגף התקציבים של אביגדור ליברמן ואת כל מערכות הדיפ-סטייט של משרד האוצר. מי שרואה איך הוא מתנהל במו"מ – הוא פשוט הפך להיות אסקופה נדרסת של אגף התקציבים, הוא אומר לפקידות הבכירה של משרד האוצר – מה שהיה הוא שיהיה".

בתגובה לדברים, ח"כ סמוטריץ נטש את הראיון בשידור חי וסירב להגיב.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

46
לילי
07.12.22

איך עלה לסמוטריץ.פעם אחרונה בוחרת בו..... איזה גאווה ...נפתלי 2

הצטרפו אלינו