יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר, ספד לראש ישיבת הר המור, הרב מרדכי שטרנברג, שהלך היום (שני) לעולמו בגיל 74.

"כואב ודואב את פטירתו של ראש ישיבת הר המור הרב מרדכי שטרנברג זכר צדיק לברכה", אמר בן גביר, "איש קדוש שהקדיש את כל חייו בלימוד והפצת התורה הקדושה".

מאיגוד ישיבות ההסדר נמסר: "איגוד ישיבות ההסדר מבכה את פטירתו של ראש ישיבת הר המור הרב מרדכי שטרנברג. הרב שטרנברג גידל אלפים רבים של תלמידי חכמים והרביץ תורה ברבים".

"עוד בהיותו בגיל 25 בלבד מונה לר"מ בישיבת מרכז הרב ע"י הרב צבי יהודה קוק. הרב עמד יחד עם אחיו, הרב עמיאל שטרנברג בראשות ישיבת הר המור מאז הקמתה לפני 25 שנה. דמותו האצילית והאהובה של הרב שטרנברג תיזכר תמיד על ידי תלמידיו וידידיו הרבים".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

תפילה בכותל לרפואת הרב שטרנברג זצ"ל

"אבדה גדולה לעם ישראל בלכתו מעמנו. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים".

מוקדם יותר ספד ראש העיר ירושלים משה ליאון לרב: "קיבלתי בצער רב את פטירתו של הגאון, ראש ישיבת הר המור הרב מרדכי שטרנברג זצ"ל".

"הרב מרדכי זצ"ל תושב ירושלים הוביל את הישיבה כשעמד בראשה בגאונותו העצומה, והוא בלט בזכות הידע הרחב שלו בתורה, בש"ס ובפוסקים".

הרב מרדכי שטרנברג

כזכור, הרב מרדכי שטרנברג, הלך לפני זמן קצר לעולמו לאחר מאבק ממושך במחלה קשה. הרב שטרנברג נפטר בגיל 74. מועד הלוויה יימסר בהמשך.