שוער העבר הישראלי, דודו אוואט, ששיחק עונות רבות בליגה הספרדית, משתף זיכרון יוצא דופן למפגש שהיה לו עם כריסטיאנו רונאלדו, על רקע המונדיאל בקטאר.

"נכון שכל העולם היום מדבר על מסי ובצדק אבל האייפון שלי רוצה כנראה שאני אדבר על רונאלדו", כתב אוואט.

"הטלפון הזכיר לי שלפני 9 שנים, בחודש כסלו, חודש הניסים, אי שם במדריד קרה לי סיפור קטן ומרגש שבודדים יודעים ושמעיד על הלב הענק של כריסטיאנו רונאלדו".

אין תמונה

אוואט הוסיף: "זה היה לפני המשחק שלנו מיורקה מול ריאל מדריד בברנבאו, פגשתי את כריסטיאנו לשיחה קצרה ובקשתי ממנו את חולצת המשחק שלו חתומה למען מטרה חשובה, והוא נענה בחיוב. רק מה שקרה זה שהפסדנו 3:1 ולי לא היה ראש לכלום ולא חשבתי על שום דבר למעט ההפסד שכחתי מהחולצה ושכחתי מכריסטיאנו, אבל הוא לא שכח".

"בתום המשחק הגיע הכוכב הפורטוגלי לחדר ההלבשה של מאיורקה וביקש את חברי ההנהלה לקרוא לי. הוא אמר לי אוואטה 'Que te pasa מה קרה לך שכחת מה שביקשת ?!?' ואני חצי נבוך חצי מופתע שאגדה כמוהו חושב איך אפשר לעזור לאנשים… כי המטרה שלשמה רציתי את החולצה שלו הייתה לסייע בגיוס כספים לילד חולה. כשעמדנו יחד אמרתי לכריסטיאנו לא רק שאתה השחקן הטוב בעולם, אתה נשמה גדולה מאוד אדם נהדר שאכפת לו מאחרים ועוזר לחלשים".

לסיום כתב: "לא אספר מי קנה את החולצה ותרם סכום מאוד מאוד נכבד אבל יש את הסוף הכי טוב שאפשר היה לדמיין הילד ניצל ב׳ה והיום הוא מאושר ביחד עם משפחתו המקסימה. אני למדתי ממנו שגם כשאתה בטופ של העולם, יש לכל אדם שליחות, כוח להשפיע, היכולת לעשות ניסים לאחרים. ואם רונלאדו זוכר את זה, לנו בטח אסור לשכוח".