יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר הגיב הערב (רביעי) לסירוב של שר הביטחון בני גנץ להיענות לבקשתו לבקר את לוחם גבעתי שנשלח לעשרה ימי מחבוש, והאשים את גנץ כי הוא "מפקיר את חיילי צה"ל ומגבה אנרכיסטים".
"מי שמנצל את חיילי צה"ל ניצול ציני, הוא גנץ שהפקיר אותם וייצר ואקום מנהיגותי. כששר ביטחון מגבה אנרכיסטים במקום לשמור על חייליו ולתת להם גיבוי זו פגיעה בצבא" אמר בן גביר.


כזכור, הערב (רביעי) סרב גנץ לבקשתו של בן גביר לבקר את החייל שנשלח לעשרה ימים בכלא הצבאי בעקבות אמירתו "בן גביר יעשה פה סדר" במהלך התקרית מול פעילי השמאל שהשתתפו בסיור בחברון.
בסירוב כתב שר הביטחון גנץ לבן גביר: "התנהלותך מהווה ניצול ציני של חיילי צה"ל באופן המעורר שאט נפש. זוהי פגיעה מהותית בצה"ל".
"לפיכך", הוסיף גנץ, "על אף החשיבות שאני מייחס לחסינות חברי הכנסת אינני מאשר את ביקורך. לצה"ל הסמכות הבלעדית לממש היבטים משמעתיים ופיקודיים כל התערבות פוליטית בנושא פסולה מכל וכל".





תגובות
גנץ מטומטם
בסוף בסוף בן גביר הוא פרחח ולא מנהיג אבל האדיוטים מימין סוגדים לילד שצועק קיקי ופיפי
יש למישהו ספק מה היה קורה אם חייל היה מקלל מתנחל?
אם הוא היה אומר בדיוק את אותו המשפט אבל אומר בני גנץ במקום בן גביר, התקשורת, הרמטכ"ל וכמובן שבני גנץ עצמו היו מציגים אותו בתור "איזה חמוד, בני בנינו גאה בממשלה שלנו". אף אחד לא היה מדבר על להרחיק את צה"ל מהפוליטיקה. מי שמכניס את הפוליטיקה לצה"ל" זה בדיוק הם שלא מגנים על חייל רק בגלל שאמר שם שהם לא אוהבים
גנץ גנץ הוא חתיכת פוץ ונוד נפוח