מצלמות האבטחה קלטו את פיגוע הדריסה בכוכב יעקב. מחבל ערבי, כבן 45, ראה את הצעירה צועדת לבדה על המדרכה, האיץ לעברה ודרס אותה. היא נפגעה באורח בינוני עד קשה ופונתה לבית החולים שערי צדק כשהיא סובלת מחבלת ראש.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

תיעוד פיגוע הדריסה בכוכב יעקב (מצלמת אבטחה)

ארז שלום חובש איחוד הצלה שנתקל באירוע והזעיק את הכוחות מסר: "תוך כדי שהותי בתחנת הדלק ראיתי רכב פלסטיני יוצא מתחנת הדלק ומתנגש בהולכת הרגל ולאחר מכן נמלט מהמקום. הערכתי כי מדובר בפיגוע דריסה וביקשתי בזריזות ממוקד איחוד הצלה שיזניק למקום את כוחות הביטחון וחובשים נוספים שהגיעו עם תיקי הציוד הרפואי בכדי לטפל בפצועה. לאחר הסיוע הראשוני שהענקנו לה בזירה היא פונתה לבית החולים שערי צדק בירושלים כשבשלב זה מצבה מוגדר קשה".

לאחר הפיגוע, כוחות משטרה וצבא רדפו אחרי המחבל הפלסטיני שדרס את הצעירה בתחנת הדלק בכוכב יעקב. הם ירו לעברו ולאחר שנעצר בגדר הפרדה סגרו עליו, וניסו לפרוץ את שמשת הרכב. ראו בהרחבה:

==

‏אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות ל srugim@srugim.co.il