ברנז'ה

אורטל עמר תוקפת: "נשים ימשיכו להירצח"

אורטל עמר יצאה נגד אלו שמציינים את יום המאבק באלימות נגד נשים וכתבה באינסטגרם: "בוקר טוב לאלה שנזכרים לתמוך רק כשזה נוח, וברגע האמת בכלל לא שם"

אורטל עמר תוקפת: "נשים ימשיכו להירצח"
צילום: (צילום מסך מתוך יוטיוב)

עם ציון יום המאבק באלימות נגד נשים, אורטל עמר יצאה היום (שישי) נגד גל הפוסטים ברשתות החברתיות המציינים את היום. בדבריה הביעה ביקורת על אלו שמתייחסים לנושא כעת – אך לא בשאר השנה.

"בוקר טוב לכל הצבועים והצבועות ששיתפו פוסטים הבוקר על אלימות במשפחה. בוקר טוב לאלה שנזכרים לתמוך רק כשזה נוח, וברגע האמת בכלל לא שם" כתבה באינסטגרם. "בוקר טוב לאלה ששומעים אלימות אמיתית באוזניים ואז מנסים לתרץ אותה ולחפש תשובות".

"בוקר טוב לאותם אנשים שמאפשרים לגברים לשבת בפריים טיים, ולעודד אלימות במסוודה שזו דעה" המשיכה. "בוקר טוב לאותם נשים שגם השנה ימשיכו להירצח כי אין פה חוקים אמיתיים להגן על נשים שחוות אלימות".

בסיכום דבריה התייחסה במרומז לסערה סביב ההקלטות של אב בנה, בן אל תבורי: "ובוקר טוב לי שכולכם שמעתם רק קמצוץ ממה שעברתי בלי שרציתי. בלי אישור שלי. בלי הצד שלי ועוד זכיתי לחטוף שאני אשמה. אל תצפו מאף אחת לדבר".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

7 תגובות
5
משה
25.11.22

אל לך לדאוג הממשלה הזו תטפל באלימות נגד נשים כבר תוכלי ליראות הורידו מכמות הנשים בכנסת ישראל פחות סכנה הם מוגנים במיעוט ולאחת הנשים נתנו נשק מעל החצאית והיא תשמור על שאר הנשים

הצטרפו אלינו