יורי וולקוב (52), עובד בבית החולים איכילוב, הוא הנרצח הערב (רביעי) באירוע הדקירה בחולון. על פי החקירה הראשונית, הוא נדקר למוות לאחר שהעיר לרוכב קטנוע במעבר חצייה. וולקוב עבד בבית החולים איכילוב והיה אמור לעבוד הלילה בחדר המיון של בית החולים.
תיעוד הרצח:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
וולקוב נדקר למוות על ידי נהג קטנוע שעקף אותו ואת אישתו בעת שהשניים חצו במעבר חצייה. וולקוב העיר לרוכב הקטנוע – ונדקר למוות.

וולקוב שימש ככוח עזר מזה כ-20 שנה בחדר המיון באיכילוב, ונרצח שעות בודדות לפני שהיה אמור להתחיל משמרת לילה בבית החולים.
"הנהלת המרכז הרפואי מזועזעת מהמקרה הנורא ומחבקת בשעות קשות אלו את אישתו היקרה אלה, כוח עזר במחלקת אף אוזן גרון וכלל בני משפחתו היקרים" נמסר מבית החולים.
שירה פלג, אחות אחראית במחלקה אמרה: "אין מילים אשר יכולות לתאר את הרשע והברבריות של הרצח הנתעב ותחושת התדהמה, הכאב והצער שפקדו אותנו עם היוודע הבשורה הקשה על יורי שלנו".

"ידינו רועדות וליבנו הולם בחוזקה, שכן מדובר במי שחילל ורמס ברגל גסה ובבוטות שאין דומה לה את העיקרון האוניברסלי המקודש מכל – ערך קדושת החיים" הוסיפה פלג. "יורי היה לפני משמרת לילה, בדרכו לסידורים בעיר מגוריו, ולא ידעת שהנורא מכל לפניו בגלל אדם שפל וחסר מעצורים מהסוג הגרוע של פחדנים שמבלי להכיר אותו ובגלל ויכוח מיותר וסתמי נטל את חייו, ככה סתם. הרס במחי יד משפחה, חברים. נטל חיים".
"יורי האהוב שלנו היה אדם טוב לב, ישר, הוגן, צנוע, "נחבא אל הכלים", רגיש ונפלא, צנוע, מדהים ומקסים. עובד מסור לחולים שהיה מגיע בשמחה לעבודה והוכיח את עצמו טוב למרות כל הקשיים ואף קיבל תעודת הצטיינות. אומרים שאלוהים בוחר לצדו את הטובים ביותר, ויורי היה כזה, לא מתבלט, אבל רגיש, חכם, ונוגע בכל אדם בכל מקום שהיה בו".
"יורי, נתגעגע אליך, מותך הוא לא נתפס, הכאב מפלח לנו את הלב הכואב והדואב. אנחנו מחבקים את אישתך ומשפחתך על האובדן הקשה" הוסיפה.
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
2 דיונים
טל
רק מערכת המשפט אשמה,שהיא לא מחמירה
09:14 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוייש
מה נהייה פה ??? אסור להעיר לטמבלים ? גועל נפש
07:35 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פחדני
והימין שותק על רצח יהודי התורם למדינה. תתבישו.
05:13 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליהו
בתגובה ל: פחדני
אתה עושה השוואה בין ארוע לאומני לעומת רצח פלילי? בארוע לאומני נרצחים בגלל היותם יהודים שחיים בארץ ישראל, ארוע הדקירה הוא מקרה עצוב שהתוצר שלו הוא ה"חינוך" החילוני חסר הערכים שאותו הפוגע לא קיבל או נמנע ממנו ממשלות השמאל . אם היה מקבל חינוך לאומי יהודי תורני זה לא היה קורה
11:31 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כרגיל
הפרקליטות תגיע לעסקת טיעון בשל קושי ראייתי.. השופט הרחמן ישחרר על תנאי..
03:47 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן
הלוואי שהדוקר יידקר במהרה על ידי מישהו אחר וימות ביסורים
00:35 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן
מדינה בקנטים
00:34 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
מה הלוז
22:28 23.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שאלה
הדוקר הוא במקרה מישראל השנייה?
22:26 23.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תוהה ונבוך
מדובר בפרופסור אליטיסט.
07:38 24.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר