חדשות

יחתמו הלילה? אלו התיקים שדרעי צפוי לקבל

התקדמות משמעותית נרשמה במו"מ בין הליכוד לש"ס, כשאריה דרעי צפוי לקבל את משרד הפנים ומשרד הבריאות. את תיק האוצר יחלקו הציונות הדתית וש״ס ברוטציה, כשסמוטריץ׳ יכהן בו בשנתיים הראשונות

יחתמו הלילה? אלו התיקים שדרעי צפוי לקבל
צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

פריצת דרך משמעותית במשא ומתן בין הליכוד לש״ס: בתום פגישה נוספת של ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו ויו"ר ש"ס אריה דרעי, כעת דווח כי דרעי צפוי לקבל את משרד הפנים והבריאות. על פי הסיכום בין הליכוד לש״ס, משרד האוצר יתחלק ב – כאשר בצלאל סמוטריץ׳ צפוי לכהן בו בשנתיים הראשונות.

WhatsApp Video 2022-11-21 at 20.20.48| צילום: דרעי יוצא מלשכת נתניהו (צילום: סרוגים)

בנוסף לכך, על פי הדיווח של ישי כהן באתר "כיכר השבת", מסתמן כי ש"ס תקבל גם את תיקי הרווחה, הדתות, והנגב והגליל – זאת בתקווה שימצא פתרון מול יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר, שדורש גם כן את התיק הזה ואף איים שלא ייכנס לממשלה אם לא יקבל אותו. בש"ס צפויים לקבל גם משרד נוסף, ככל הנראה משרד התפוצות.

הציונות הדתית: "ויתרנו על תיק הביטחון בשביל האוצר"

לפי ההערכות, המטרה של הליכוד היא לחתום עם ש״ס בהקדם, ייתכן שכבר הלילה. זאת במטרה להפעיל לחץ על סמוטריץ׳ ולשכנע אותו להתפשר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
7
רמי
23.11.22

מציע לדרעי כאחד שבחר בך עם כל הצער לך לגנץ במוקדם או מאוחר תבין יש לך עסק עם משיחי שקר.רק תראה את המגלומניות ותבין .שלח את גפני לגנץ