נבחרת צרפת החלה הערב (שלישי) את הנסיון שלה להגן על התואר כשניצחה את נבחרת אוסטרליה בתוצאה 4:1. למרות פתיחה קשה למשחק שבה הם נקלעו לפיגור, האלופה המכהנת הצליחה להשלים קאמבק ולעלות לראשות בית ד' אחרי התיקו המאופס של דנמרק ותוניסיה.
כבר בדקה ה-9 נרשמה הפתעת ענק במשחק, כשהשער הראשון היה דווקא של נבחרת אוסטרליה. קרייג גודווין, שעד היום הבקיע רק שער אחד במשחקים בינלאומיים, הצליח להדהים עם כדור לרשת הצרפתית והעלה את אוסטרליה ל-1:0. כ-10 דקות לאחר מכן האוסטרלים כמעט כבשו שער נוסף אחרי איבוד כדור של הצרפתים, אך הכדור פספס את השער בסנטימטרים ספורים
.
הצרפתים המשיכו ללחוץ ולהתקדם, ובדקה ה-27 הגיע שער השוויון כשאדריאן ראביו נגח בכדור לתוך הרשת האוסטרלית. פחות מ-5 דקות אחרי זה הצרפתים כבר עלו ליתרון משער של אוליבייה ז'ירו – שהיה גם השער ה-50 שלו במדי נבחרת צרפת. המשך המחצית הראשונה הייתה כמעט כולה בשליטה צרפתית, עם שלל הזדמנויות והחמצות, אך בסופו של דבר הם ירדו להפסקה ביתרון 2:1.
המחצית השנייה המשיכה את הלחץ הצרפתי, כששחקני הטריקולור המשיכו לבעוט לשער והחמיצו הזדמנויות רבות – עד שבדקה ה-68 קיליאן אמבפה כבש את שערו הראשון לטורניר וקבע 3:1. שלוש דקות אחרי זה אמבפה בישל את השער השני של ז'ירו במשחק – כשבכך השתווה לתיירי הנרי כגדול כובשי נבחרת צרפת, עם 51 שערים לכל אחד מהם. ג'ירו יוכל לעקוף את הנרי כבר במשחק הבא של צרפת מול דנמרק במוצ"ש הקרוב, במידה והוא יכבוש שוב.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
megangoldberg
Can I feel your heartbeat against mine? It would be a perfect rhythm for tonight. f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot
06:07 06.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר