מבזקים
סרוגים

אבא רץ? אז מה: איוונקה טראמפ מבלה במצרים

איוונקה טראמפ הצהירה כי לא תיקח חלק בקמפיין הבחירות של אביה, דונלד טראמפ, ועומדת בדבריה: בזמן שאביה מניע את קמפיין הבחירות שלו, איוונקה, בעלה ג'ארד קושנר וילדיהם מבלים במצרים. "זה כל כך מיוחד" כתבה באינסטגרם

כ"ח חשון התשפ"ג
אבא רץ? אז מה: איוונקה טראמפ מבלה במצרים
אבא רץ? אז מה: איוונקה טראמפ מבלה במצרים צילום: איוונקה טראמפ מקדישה זמן לבילוי משפחתי במצרים (צילום: ivankatrump / instagram)

בזמן שאביה, הנשיא לשעבר דונלד טראמפ הודיע בימים האחרונים כי החליט לרוץ בפעם השלישית לנשיאות ארה"ב, בתו היהודיה איוונקה, שהחליטה לא לקחת הפעם חלק בקמפיין של אביה, מבלה בימים האחרונים במצרים יחד עם בעלה ג'ארד קושנר ושלושת ילדיהם.

ריגש את הרשת: הנכד של טראמפ רוקד בגן חב"ד
ריגש את הרשת: הנכד של טראמפ רוקד בגן חבצילום: ריגש את הרשת: הנכד של טראמפ רוקד בגן חב

בחשבון האינסטגרם שלה כתבה איוונקה (41) על החוויה לבקר במצרים בפעם הראשונה עם המשפחה: "זה כל כך מיוחד לחקור את יופיה של מצרים בפעם הראשונה עם המשפחה שלי".

(צילום: ivankatrump / instagram)
(צילום: ivankatrump / instagram)
(צילום: ivankatrump / instagram)

בתמונות ששיתפה איוונקה באינסטגרם, היא נראית יחד עם בעלה ג'ארד ושלושת ילדיהם כשהם רוכבים על גמלים, מבלים בפירמידות ומצטלמים על רקע מבנים עתיקים במצרים.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

איוונקה טראמפ דונלד טראמפ הפירמידות מצרים