חדשות

סמוטריץ' יצא מנתניהו: עובדים קשה להקים ממשלה

אחרי הדיווחים על פריצת דרך במו"מ הקואליציוני, לפיהם סמוטריץ' יקבל את האוצר, נשמע יו"ר הציונות הדתית אופטימי: "עובדים קשה להקים ממשלה בעזרת השם"

סמוטריץ'
סמוטריץ' | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' אופטימי בנוגע לסיכויים להקמת ממשלה. כשיצא מהפגישה היום עם נתניהו בלשכתו של ראש הממשלה המיועד, ענה לשאלת סרוגים בנוגע לסיכוי לפריצת דרך הלילה, ואמר כי "עובדים קשה להקים ממשלה בעזרת השם".

WhatsApp Video 2022-11-21 at 21.16.15
WhatsApp Video 2022-11-21 at 21.16.15| צילום: סמוטריץ׳ ביציאה מפגישה עם נתניהו. ארכיון (צילום: סרוגים)

כזכור, על פי הדיווחים השונים, בשעות האחרונות נרשמה פריצת דרך במשא ומתן הקואליציוני ובחלוקת התיקים.

על פי הדיווח בחדשות 13, אחרי שבצלאל סמוטריץ' ירד מדרישתו לכהן כשר הבטחון, מי שככל הנראה יקבל את התיק הבכיר הוא חבר הכנסת יואב גלנט.

חדשות סרוגים

עוד עולה מחדרי במשא ומתן, כי יריב לוין יהיה שר המשפטים. את תיק החוץ צפוי לקבל שגריר ישראל בארה"ב לשעבר, רון דרמר.

בנוסף, על פי הדיווח בחדשות 12, אריה דרעי ישמש כשר הפנים והתחבורה. ש"ס תקבל גם את תיקי הנגב-גליל, בריאות, דתות ועוד תיק בינוני.

כאמור, הערב נערכה פגישה משולשת בין דרעי, נתניהו ויריב לוין, במהלכה נסגרו פרטים נוספים לקראת הקמת הממשלה.

מוקדם יותר דפנה ליאל דיווחה כי הציונות הדתית תקבל שני תיקים: האוצר לבצלאל סמוטריץ' ועוד תפקיד שר במשרד הבטחון. ש"ס תקבל שלושה תיקים: תיק הפנים לאריה דרעי, ותיקי הדתות ונגב גליל, לחברי כנסת מש"ס.

עוצמה יהודית תקבל את התיק לביטחון פנים לאיתמר בן גביר, ואת תיק החקלאות במקום הנגב והגליל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

13
13
מיכל ל
22.11.22

סמוטריץ ובן גביר הק"בה יצליח דרככם.תהיו שליחים נאמנים לעם ישראל ותורתו.בוף כל סוף