תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
סטייק אנטרקוט 200 גרם
מלח גס, פלפל שחור
בצל בינוני קצוץ דק
כף פטרוזיליה
חצי כוס חומץ בן יין
שמן זית
מוציאים את הסטייק מהמקרר ומחכים שיגיע לטמפרטורת החדר.
מלהיטים מחבת כבדה על האש. כשהמחבת חמה מאד מכניסים את האנטרקוט לצלייה לארבע וחצי דקות מכל צד. הופכים פעם אחת בלבד. מפלפלים וממליחים קלות. מוציאים.
מוסיפים למחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מוסיפים את החומץ. משפשפים בכף עץ עד להסמכת הרוטב.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו