הערב (ראשון) יתחיל המונדיאל. סידרנו לכם 3 רעיונות לנשנושים מושלמים בזמן הצפייה במשחקים.
פופקורן מקורמל
מרכיבים
3 כפיות שמן
1/2 כוס גרעיני תירס לפופקורן
1/2 כוס סוכר
40 גרם חמאה
כף דבש

אופן ההכנה
1. בסיר גדול ורחב שמים את השמן ואת גרעיני התירס, סוגרים את המכסה ומחממים.
2. כשגרעיני התירס מתפצפצים כדאי לנער מעט את הסיר על מנת שלא ישרפו.
3. כשהפופקורן מוכן, שופכים אותו על משטח ישר.
4. שמים בקערה את הסוכר, החמאה והדבש ומחממים במיקרוגל בפולסים עד להמסה.
5. שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים עד שכל הפופקורן מצופה.
פרחי כרובית קריספיים ברוטב באפלו
מרכיבים
600 גרם כרובית
2 כפות קמח שיבולת שועל
2 כפות קמח שקדים
6 כפות ציר ירקות
1⁄2 כפית אבקת בצל
1⁄2 כפית שום כתוש
1⁄2 כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות רוטב ברביקיו

אופן ההכנה
1. חותכים את הכרובית לפרחים, שוטפים היטב ומניחים בצד.
2. מערבבים את קמח שיבולת השועל, ציר הירק, אבקת בצל, שום כתוש, פפריקה מלח ופלפל יחד ומשאירים את התערובת לעמוד במקרר למשך 30 דקות לאיחוד הטעמים.
3. לאחר 30 דקות מערבבים את הרוטב עם פרחי הכרובית. מצפים את הכרובית העטופה במרינדה בקמח השקדים, וטובלים טבילה נוספת ברוטב הברביקיו. מכניסים בזהירות לסיר טיגון ללא שמן לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות/ אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
4. מגישים לצד רוטב יוגורט, מקלות סלרי, צנון ורוקט.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל טקה.
צ'יפס בציפוי פריך
תשכחו מהצ'יפס הפשוט והכירו את הגרסה המשודרגת לצ'יפס עם ציפוי פריך ותיבול פיקנטי, שתרצו להכין שוב ושוב
מצרכים:
8 תפוחי אדמה בינויים בקליפה חומה
2 כוסות פירורי לחם פנקו
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף שום גבישי
2 כפות בזיליקום מיובש
1 כף פפריקה (חריפה/מתוקה לבחירתכם)
3 ביצים, טרופות

אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה בקליפתם (לא מקלפים), וחותכים כל תפוח אדמה ל-8 פלחים ארוכים.
2. בקערה, מערבבים את שאר המרכיבים, מלבד הביצים.
3. טובלים כל פלח תפוח אדמה בביצים הטרופות, ומיד טובלים מכל צד בתערובת הציפוי המתובלת.
4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית, זה לצד זה – לא בערימה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות עד להזהבה יפה.
5. מגישים חם לצד רוטב סלסה או רטבים אחרים אהובים
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים