חדשות

סמוטריץ': "אין תירוצים, מה שהיה – הוא לא מה שיהיה"

סמוטריץ' פתח את ישיבת סיעת הציונות הדתית בהתייחסות לפיגוע שאירע באריאל ובמדיניות מפלגתו בסוגיה הביטחונית, "לדאוג שכל מי שירים יד או נשק או אבן - יידע שדמו בראשו"

((צילום: יונתן זינדל/פלאש90))

יו"ר מפלגת הציונות הדתית, ח״כ בצלאל סמוטריץ׳ דיבר היום (שלישי) בישיבת הסיעה הראשונה בכנסת ה-25 והתייחס לפיגוע שאירע הבוקר באריאל.

"אני מבקש לשלוח תנחומים למשפחות הנרצחים בפיגוע היום באריאל ולאחל החלמה מהירה לפצועים" כך אמר בפתח דבריו והבהיר: "לנושא החשוב והדחוף ביותר שעומד על סדר יומנו – מאבק חסר פשרות בטרור והחזרת הביטחון למדינת ישראל ולאזרחי ישראל".

זירת פיגוע הדקירה באריאל (ג'אמל עוואד/פלאש90) (זירת פיגוע הדקירה באריאל (ג'אמל עוואד/פלאש90)הרוג דוקר זירה טרור פיגוע דקירה)

"הטרור הרים את ראשו ואנחנו רואים את זה במיוחד ביהודה ושומרון. דקירות, ירי, דריסות, אבנים. חייבים לעצור את הדבר הזה. כדי לעשות את זה אנחנו חייבים לעבור מהגנה להתקפה, לרדוף בנחישות אחרי המחבלים ושולחיהם. לפעול בעוצמה מול הטרור"

"לדאוג שכל מי שירים יד או נשק או אבן – יידע שדמו בראשו"

ח"כ סמוטריץ' התייחס למדיניות של מפלגתו בסוגיית הביטחון: "אני אומר בצורה ברורה: מה שהיה הוא לא מה שיהיה. בשיתוף פעולה מלא עם חברי איתמר בן גביר ויחד עם כל השותפים בממשלה בראשות בנימין נתניהו, נחזיר בעזרת השם את הביטחון והמשילות, נתקן את מערכת המשפט, נסדיר ונפתח את ההתיישבות ביהודה ושומרון, נסכל את מאמצי הרשות הפלשתינית להשתלט על השטח ולהקים מדינת טרור, נחזק את הזהות היהודית של המדינה ונטפל ביוקר המחיה כדי לאפשר למדינת ישראל לצמוח ולאזרחי ישראל כולם לחיות בכבוד".

זירת פיגוע הדריסה באריאל (זירת הפיגוע באריאל (ג'אמל עוואד/פלאש90))

לדברי סמוטריץ', בממשלה הבאה לא יהיה אפשר לתרץ תירוצים: "הפעם לא ניתן לאף אחד מבית או מחוץ לגנוב לנו את הקול, ונבטיח שמי שבחר ימין יקבל ימין. מי שבחר בנו נתן בנו אמון ומצפה מאיתנו בצדק מוחלק לקיים את שהבטחנו לו – והפעם אין ולא יהיו לנו תירוצים. יש לנו קואליציה הומוגנית וחברית עם הסכמות ברוב הדברים החשובים"

עוד הוסיף: "אסור להיכנע לאיומי הטרור של הפלסטינים שמנסים להתערב בתהליך הקמת הממשלה החדשה וגם הידידים שלנו בעולם צריכים לכבד את ההכרעה הדמוקרטית שלנו".

כזכור, בפיגוע הבוקר שאירע באריאל נרצחו שלושה אנשים ונפצעו שלושה פצועים. האירוע התרחש בשלוש זירות שונות והפצועים פונו לבית החולים להמשך טיפול, לשלושת הפצועים לא נשקפת סכנה לחייהם.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

7
ישראל בן שחר
15.11.22

בושה לעם ישראל שאדם שרימה את הצבא והתחזה לבן ישיבה במשך 10 שנים היה רשום כתלמיד ישיבה והצהיר שתורתו אומנותו כדי להתחמק משרות צבאי ולעסוק בנדלן ובפעילות פוליטית של ארגון הפגנות עצרות ומחאות ואפילו הלך ללמוד תואר ראשון במשפטים בשנים אלו ורק לאחר סיום התואר בגיל 28 התגייס לשרות מינימלי כמזכירה בקריה בתל אביב חושב שמגיע לו להיות שר ביטחון איזה עזות איזה יוהרה שחצנות גאווה וגסות רוח פשוט בושה לכל עם ישראל ולכל אנשי כוחות הביטחון בעבר בהווה ובעתיד בושה

הצטרפו אלינו