ראש הממשלה יאיר לפיד הגיב הערב (ראשון) על הפיגוע בטורקיה. גם נשיא המדינה, יצחק הרצוג, הגיב לאירוע הטרור הקטלני.
לפיד: "מבקש לשלוח תנחומים בשם ממשלת ישראל לעם הטורקי על הפיגוע הנורא שאירע היום באיסטנבול, ולשלוח חיזוקים לנשיא טורקיה, רג׳יפ טאיפ ארדואן ולממשל הטורקי".
ראש הממשלה לפיד הוסיף: "נילחם בטרור יחד, ביד קשה, בכל מקום בו הטרור ירים את ראשו".
נשיא המדינה יצחק הרצוג מסר: "מזועזע מהדיווחים על הפיגוע הנתעב באיסטנבול, המכוון נגד אזרחים חפים מפשע".
"בשם העם בישראל, אני מביע את תנחומינו העמוקים לידידינו בטורקיה ולמשפחות הקורבנות. על העולם כולו לעמוד באופן מאוחד ואיתן כנגד הטרור."
כזכור, מוקדם יותר היום דווח על פיצוץ בשדרות איסתיקלאל סמוך לכיכר טקסים במרכז איסטנבול.
מספר רב של צוותי בריאות ומשטרה נשלחו לאזור. הרחוב נסגר להולכי רגל.
מושל איסטנבול מסר מוקדם יותר כי "פיצוץ אירע במחוז ביוגלו, רחוב טקסים איסתיקלאל, בסביבות השעה 16:20 היום. צוותי המשטרה, הבריאות, הכיבוי ורשויות ההצלה שלנו נשלחו למקום. ישנם נפגעים ופציעות. נעדכן את הציבור בהתפתחויות".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
שלמה נתן
אנחנו תומכים בטורקיה נגד הטרור ותורכיה תומכת בחמאס אירגון טרור ממש נחמד
18:37 18.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טל
יחד??? הפרזנטור לא מבין את מקומו... הבייתה
12:52 14.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הילה
יהיר לפיד עבר זמנך!!! לך הביתה, שלום שלום ואל תבוא בחלום!!
07:20 14.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר