גבר כבן 25 נפגע על ידי אוטובוס בתאונה שהתרחשה הערב (שני) בדרך חיל השריון בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לזירה מצאו אותו ללא סימני חיים עם חבלה רב מערכתית, וקבעו את מותו במקום.

חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א לירן אלגרבלי סיפר: "כשהגענו ראינו את הגבר כשהוא שוכב על הכביש בסמוך לאוטובוס כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק ולא נשימה, ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו".

מושיקו מוסקוביץ, חובש בכיר ומנהל אגף חירום וביטחון באיחוד הצלה סיפר: "מדובר בהולך רגל שנפגע מאוטובוס. כשהגענו לזירה הוא סבל מפגיעה רב מערכתית וללא רוח חיים. למרבה הצער נקבע מותו בזירת האירוע עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".

התאונה הנוכחית היא השנייה שמתרחשת בארץ תוך שעה. מוקדם יותר דווח כי 5 בני אדם נפצעו היום (שני) בתאונת דרכים שהתרחשה בכביש 85 סמוך לשזור בגליל, ביניהם ילדה בת 5 שנפצעה קשות, ילדה בת 6 במצב בינוני, ו-3 פצועים באורח קל.

חובש מד"א דוד מנחם סיפר: "כשהגענו למקום ראינו תאונה קשה. רכב אחד עמד על אי התנועה עם פגיעות פח קשות בצידו והרכב השני היה חלקו בנתיב וחלקו על אי התנועה. ילדה בת 5 חולצה מאחד הרכבים כשהיא מחוסרת הכרה עם פציעה רב מערכתית ופונתה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבי"ח במצב קשה. ארבעת הנוספים שנפגעו באורח בינוני וקל טופלו במקוםמופונו באמבולנסים של מד"א להמשך טיפול כשמצבם יציב".