חדשות ספורט

תבוסה קשה לחיפה במשחק האחרון באלופות

אחרי קמפיין מרשים באלופות, לא הצליחה חיפה להוציא תיקו מבנפיקה החזקה ולהגיע לליגה האירופית. שישייה של הפורטוגלים שמה אותם במקום הראשון מעל לפס.ז'

(2 אוהדים נעצרו. אוהדי חיפה (יונתן זינדל/פלאש90))

סוף עגום לקמפיין האירופי המרשים של חיפה: אחרי שנתנה קמפיין יוצא דופן בליגת האלופות, עם שערים רבים וניצחון היסטורי על יובנטוס, הובסה אתמול (רביעי) מכבי חיפה בסמי עופר 6-1 על ידי בנפיקה ליסבון, ובכך תיפרד מאירופה.

כזכור, למשחק הגיעה חיפה עוד עם אפשרות לנשור לליגה האירופית מהמקום השני, כאשר "כל" מה שהיא הייתה זקוקה לו הוא ניצחון של פריז סן ז'רמן על יובנטוס במשחק המקביל בבית, ולסחוט תיקו או להשיג ניצחון נדיר מול בנפיקה.

הפורטוגלים מצידם הגיעו גם עם שאיפות, כאשר הם ידעו שאם הם מבקיעים מספיק שערים הם עוברים את פ.ס.ז' ועולים מהמקום הראשון.

WhatsApp Video 2022-10-11 at 22.15.17
WhatsApp Video 2022-10-11 at 22.15.17| צילום: אוהדי חיפה חוגגים את הניצחון על יובנטוס בעונה שעברה, ארכיון (צילום: סרוגים)

פ.ס.ז' אכן עשתה בשביל חיפה את העבודה, אך בנפיקה הייתה גדולה על חיפה. המשחק אמנם התחיל מרשים לחיפה, כאשר בדקה ה-26 השווה צ'רון שרי את התוצאה ל-1-1 לאחר גול של גונסאלו ראמוס בדקה ה-20. היה נראה שחיפה מחזיקים בכדור לא פחות מבנפיקה, ומגיעה למצבים רבים.

המחצית השנייה הייתה כבר סיפור אחר. מהדקה ה-59 הבקיעה בנפיקה לא פחות מ-5 שערים, כולל שער של ז'ואאו מריו בדקה ה-92, ששם את הפורטוגלים במקום הראשון בבית, ושלח את חיפה הביתה מוקדם, אך עם קמפיין ראוי לשמו, שייזכר לטובה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו