מבזקים
סרוגים

העדכון למדגם 12: מרצ קרובה מאוד לאחוז החסימה

בחדשות 12 מעדכנים את תוצאות המדגם בהתאם לנתוני האמת, מעלים את ישראל ביתנו ל-5 מנדטים ומורידים את מרצ ל-4, קרוב לאחוז החסימה. חד"ש תעל מתחזקת לחמישה מנדטים

ח' חשון התשפ"ג
העדכון למדגם 12: מרצ קרובה מאוד לאחוז החסימה
העדכון למדגם 12: מרצ קרובה מאוד לאחוז החסימה צילום: פעילי מרצ הערב, עם פרסום תוצאות המדגמים (צילום: פלאש 90)

עורכי המדגמים מעדכנים בשעה האחרונה את נתוני המדגם בהתאם לתוצאות האמת שמתחילות להיספר, וממדגם חדשות 12 המעודכן נראה כי מפלגת מרצ קרובה מאוד לאחוז החסימה.

לפי עדכוני המדגם של חדשות 12 ומנו גבע, הליכוד זוכה ל-31 מנדטים, יש עתיד יורדת ל-23, הציונות הדתית ל-14, המחנה הממלכתי ל-11, ש"ס עם 10, יהדות התורה עם 7 ורע"מ על 5 מנדטים.

ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן עולה ל-5 מנדטים, העבודה יורדת ל-5 מנדטים,, מרצ יורדת ל-4 מנדטים ואילו חדש תע"ל עולה ל-5 מנדטים. עוד צויין כי בל"ד עדיין קרובה לאחוז החסימה.

לפי המדגם, לבלוק נתניהו יש 62 מנדטים ולגוש הקואליציה הנוכחית 53 מנדטים. בתווך נמצאת חד"ש תעל עם חמישה מנדטים.

חדשות 12 ישראל בוחרת 2022 ישראל ביתנו מדגמים מנו גבע מרצ