חדשות

אלמוג כהן: "לא הופתעתי, עם החיילים נגיע יותר גבוה"

אלמוג כהן, מספר 7 ברשימת סמוטריץ' ובן גביר, מבטיח בשיחה עם סרוגים כי המצב בנגב ישתנה, מאושר מ"פסטיבל האחדות" שהציגה מפלגתו - אבל לא מופתע מההישג

אלמוג כהן: "לא הופתעתי, עם החיילים נגיע יותר גבוה"
צילום: צילום: סרוגים

אלמוג כהן, מספר 7 בציונות הדתית ועוצמה יהודית, אומר בראיון ל"סרוגים" אחרי ההישג הדרמטי של מפלגתו שזכתה על פי המדגמים ל-14 מנדטים לפחות, כי הוא לא הופתע מהתוצאות ומבטיח להתמקד בשינוי המצב בנגב.

צפו בראיון עם אלמוג כהן:

סרטון יעל אלמוג כהן
סרטון יעל אלמוג כהן| צילום: אלמוג כהן בראיון לסרוגים אחרי התוצאות

"לא הופתעתי, אני עם הרגליים צמודות לקרקע" אומר כהן. "יש דרך ארוכה לפנינו ואני בטוח שבעזרת קולות החיילים נגיע יותר גבוה, אבל תראי איזה פסטיבל של דמוקרטיה, פסטיבל של אחדות, עם כיפות, בלי כיפות, חילונים ומזרחיים"

"אני לא אוליך אותך שולל, אני לא מתכוון לדבר על מה אני אעשה" הוא מוסיף, "אני מתכוון ליהנות מהשעתיים האלה וללכת לישון, הראש שלי נהיה ממש ברמות שהוא לא יכול להכיל את הרעש. עבדנו קשה בשטח והבאנו הישג מדהים".

"אני יכול להבטיח הבטחה אחת, הנגב לא יישאר כמו שהוא – בוודאות מלאה" הוסיף כהן.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

3
2
כ
02.11.22

הטמבל הזה הולך להיות חבר כנסת הטמבל הזה הולך להיות חבר כנסת