מבזקים
סרוגים

בגלל ראיון | חיים לוינסון נטש את האולפן: אתה שופר

המגישים של רדיו 103FM התעמתו, לאחר שחיים לוינסון לא עודכן שבמהלך התכנית ישודר ראיון מוקלט של אראל סג"ל עם בנימין נתניהו

ה' חשון התשפ"ג
בגלל ראיון | חיים לוינסון נטש את האולפן: אתה שופר
בגלל ראיון | חיים לוינסון נטש את האולפן: אתה שופר צילום: (צילום: אבשלום ששוני / פלאש90)

פיצוץ בין מגישי רדיו 103FM חיים לוינסון ואראל סג"ל, לאחר שלוינסון לא עודכן כי במהלך השידור של השניים ישודר ראיון מוקלט של סג"ל עם בנימין נתניהו.

חיים לוינסון נפרד: הזדמנות להרגיש עמית סגל
חיים לוינסון נפרד: הזדמנות להרגיש עמית סגלצילום: חיים לוינסון נפרד: הזדמנות להרגיש עמית סגל

על פי הדיווח של גיל משעלי באתר 'מאקו', לאחר שלוינסון זעם על קיום הריאיון בלעדיו – הובהר לעיתונאי שהריאיון נסגר בין אנשי נתניהו לסג"ל. לוינסון אמר בתגובה כי "אם רצה מראיין אחד, אני יכולתי לעשות את זה. למה סג"ל? כי אראל שופר?". לוינסון המשיך: "לא מבין מה נתניהו נתן לתחנה? הרי הוא התראיין לכל מקום. איזו בוננזה קיבלנו?".

משעלי דיווח כי הוויכוח גלש גם לחניון של התחנה שם תקף לוינסון את סג"ל: "אתה שופר, לא סתם ביבי רוצה להתראיין רק אצלך". בסופו של דבר מנכ"ל התחנה אור צלקובניק התערב והרגיע את הרוחות.

חיים לוינסון מסר בתגובה: "אני חושב שהתנאי של נתניהו לא היה צריך להתקבל".

מרדיו 103FM נמסר בתגובה: "שמחים על העניין משידוריה המעולים של התחנה. לא כל אירוע הוא מזימה או מריבה. איש לא עזב את האולפן והשמש מחר תזרח".

אראל סג"ל בנימין נתניהו חיים לוינסון רדיו 103FM

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה